AnnonceLuk annonce
Holbækvej bliver lukket helt af

27-10-2019

Holbækvej lukkes helt for trafik to gange i den kommende tid. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Siden begyndelsen af juli i år har Holbækvejen været spærret for al trafik ud af byen, og det er nu en vane for de fleste at køre bagom Rynkevangen, når man skal ud af byen. Inden længe bliver det imidlertid, i nogle korte perioder, lidt mere besværligt for trafikanterne, da vejen lukkes i begge retninger.

Holbækvejen har siden den 10. juli været lukket af for trafik ud af byen ved rundkørslen ved Meny på Holbækvej, og nu bliver der lukket for trafik i begge retninger af to omgange, ganske vidst kun i en kortere periode. Trafikanter, der skal ud af byen har altså nu i en længere periode kørt via Rynkevangen og forbi den nye station, Biotekbyen Kalundborg Øst, ved Stejlhøj, og det bliver således også tilfældet for trafikanter, der skal ind i byen via Holbækvej.

”Vi lukker Holbækvej af, fordi vi er nødt til at grave tværs over ved stejlhøj/Holbækvej, og lægge nye fjernvarmeledninger op langs Holbækvej fra omkring nr. 117 til nr. 127. Vi skal også se, om der er nogle ledninger, der ikke ligger som de skal,” fortæller Kenneth Aagaard, der er projektleder ved Kalundborg Forsyning.

 

Holbækvejen bliver spærret af for trafik i begge retninger onsdag den 30. oktober kl. 20 og til næste morgen kl. 6. Derefter igen fredag den 1. november kl. 20 til lørdag den 2. november kl. 20. Beboerkørsel er dog tilladt, ligesom det vil være muligt for cyklister at køre via Holbækvej i begge lukkeperioder.

Udover vejen, bliver også varmen lukket

Udover, at man lukker Holbækvejen helt for trafik af to omgange, lukker Kalundborg Forsyning også for varmen hos omkring 400-500 husstande, der er tale om hele Kaastrup. 

”Varmen vil være lukket i de samme 24 timer, som vejen er lukket i. Altså fra fredag kl. 20 til lørdag kl. 20. Alle, der er berørte at lukning af varme, har fået besked via sms,” siger Kenneth Aagaard.

Forsøger at tage hensyn

Kenneth Aagaard fortæller, at man har forsøgt at tage hensyn til alle parter, men man er også nødt til at spærre helt af for at overholde tidsplanen over for kommunens del af projektet. 

”Det er jo vores del af projektet, der gør, at vi skal lukke vejen i de to kortere perioder,” slutter han.

Når Kalundborg Forsyning er færdig med sin del af arbejdet, overtager Kalundborg Kommune og går i gang med renoveringen af selve vejstykket, hvor der bl.a. skal anlægges cykelsti. Ifølge planen skal det hele være færdig den 2. december 2019.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0