AnnonceLuk annonce
Høstfest med ´Bamse´

08-09-2018

"Bamse" underholder til Høstfest i Reerslev Forsamlingshus.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Reerslev Forsamlingshus afholder høstfest med spisning og musik, og ”Bamse”, der underholder.

I Reerslev Forsamlingshus kan man få et genhør med alle Flemming ”Bamse” Jørgensens sange lørdag d. 22. september. Det er nemlig den dag, hvor der afholdes høstfest. Der serveres helstegt pattegris med tilbehør og efterfølgende kaffe/the, kage og is. Kl. 21.00 går Rene "Skinken" Jakobsen på scenen og synger et bredt repertoire fra Flemming ”Bamse” Jørgensens repertoire. 

I 2018 kunne Bamses Venner have fejret 45 års jubilæum, da bandet blev dannet i 1973. Fem år senere fødtes en dreng i Jylland, for hvem Bamse fik en stor betydning. Drengen hed René Jakobsen, og da han som teenager begyndte at spille musik, var Bamse en af grundpillerne i repertoiret. René fik stor succes som musiker, og rejste i mange år med store bands i Danmark og udland. Endvidere har René været backing for bl.a. Jacob Haugaard og Amin Jensen, og han fik med tiden tilnavnet den Skrigende Skinke.

Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensens, og mange opfordringer går da også på de kendte melodier, når René er på scenen. Idéen med at lave et Bamse-show er nu søsat, og med et repertoire af både kendte og mindre kendte numre fra Bamses store bagkatalog, tager René Jakobsen på landevejen. Han har sin faste guitarist og saxofonist Kenny med som support.

Vil man sikre sig en billet til høstfest i Reerslev Forsamlingshus, KLIK HER

Arrangementet er en del af projekt Liv I Forsamlingshusene. Tjek www.kalundborglif.dk, og få inspiration til mange andre spændende arrangementer i Kalundborg Kommunes forsamlingshuse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0