AnnonceLuk annonce
Hør om sundhedstilbud i Kalundborg Kommune

20-11-2018

Kalundborg Kommune inviterer til årets 4. Sundhedscafe på tværs, hvor temaet er sundhedstilbud i Kalundborg Kommune.

Nogle mennesker, som har kroniske sygdomme f.eks. diabetes, hjertesygdomme, lungesygdomme eller sundhedsmæssige problemer, som smerter, overvægt, ønske om rygestop eller ændring af forbrug af alkohol eller andre rusmidler, savner måske metoder til at leve godt med deres sygdom eller til at gøre noget ved problemerne. Det er ikke sikkert, at alle kender de muligheder, der findes for få hjælp og støtte, derfor er temaet for årets sidste Sundhedscafe, sundhedstilbud i Kalundborg Kommune.

Sundhedscafeen afholdes torsdag 29.november kl. 18.30 - 20.30 i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg, og der er gratis adgang for alle interesserede.

Til Sundhedscafeen kan man møde Stina Hansen og Peter Brodersen, der begge arbejder som forebyggende medarbejdere i Kalundborg Kommunes Forebyggelse - og genoptræningscenter.

De vil fortælle om Sundhedssamtalen, som er indgangen til de mange tilbud der findes. Hvem kan få en sundhedssamtale? Hvordan får man den? Hvem taler man med og hvor foregår det? Hvad sker der efter samtalen? Det er nogle af de spørgsmål man kan få svar på.

Stina og Peter vil selvfølgelig også fortælle noget om tilbuddene i øvrigt. Det er f.eks.

kurser om hverdagslivet, diagnosespecifikke kurser, rygestopkurser, selvhjælpskurser m.m. Der vil også være tid til og mulighed for at stille spørgsmål.

Efter oplægget som varer ca. 1 time serveres lidt vand og frugt og så er der mulighed for at tale med arrangørerne af Sundhedscafeerne og høre mere om rådgivning - netværk - andre sundhedstilbud - opfølgning - formidling af kontakt til andre ressourcer- medlemskab af foreningerne m.m.

Sundhedscafeerne arrangeres i et samarbejde mellem Diabetesforeningen, Hjerte-foreningen, Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, Kalundborg Kommune og Region Sjælland. Der afholdes fire cafeer om året med forskellige temaer.

Det er gratis at deltage i sundhedscafeen, som er åben for alle, men tilmelding er nødvendig. Det kan ske på 59 57 58 80 mellem kl. 8 og 10.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0