AnnonceLuk annonce
Højteknologiske nyheder i ny Golf 8

11-03-2020

Instrumentbordet i den nye VW Golf 8. Foto: Jens Nielsen

I weekenden den 14.-15. marts åbner Volkswagen Kalundborg dørene og inviterer til Danmarkspremiere på den nye Golf 8. Digitaliseret, online og udstyret med nye avancerede og brændstoføkonomiske mild-hybrid-motorer er den nye Golf klædt på til fremtiden.

Gennem fire årtier har Golf været den mest succesfulde bilmodel i Europa og for hver generation er den blevet forfinet og optimeret til at sætte nye standarder. Gennem alle årene har den bevaret sin unikke karakter, men under det velkendte ydre har den budt på banebrydende ny teknologi, der har løftet niveauet i denne bilklasse. Dette gælder også for den nye og 8. generation af Golf, der kan opleves til Golf Dage hos Volkswagen Kalundborg den 14.– 15.marts.

Den nye Golf 8 byder på et væld af højteknologiske nyheder, der giver køreoplevelsen og betjeningen af bilen en helt ny dimension. Volkswagens designere har nydesignet førerpladsen, digitalisteret instrumenteringen komplet og udstyret den med nye online infotainmentsystemer, der åbner for over-the-air-opdateringer og diverse online-services.

Sikkerhed har altid haft høj prioritet i Golf, der gennem årene har introduceret nye banebrydende sikkerhedssystemer, du normalt ellers kun har været forvænt med i større og dyrere biler. Den tradition fører Golf 8 videre og introducerer Car2X kommunikation, Travel Assist, IQ.LIGHT LED- matrix-forlygter, forudseende fartpilot og meget mere. Golf 8 har allerede bevist, hvor sikker den er ved at opnå topkarateren 5 stjerner i Euro NCAP’s kollisionstests.

Under motorhjelmen byder Golf 8 også på spændende nyheder såsom de nye 1,5 eTSI mild-hybrid-motorer med 7-trins DSG-gearkasse, hvor benzinmotoren i forskellige kørselssituationer får assistance af en bæltedrevet starter-generator og et 48V lithium-ion batteri. Det giver op til 10 % lavere brændstofforbrug og en suveræn kørselskomfort. En anden nyhed i motorrummet er den 150 hk stærke 2,0 TDI EVO-motor, der har twin dosing SCR-system, hvilket reducerer NOx-emission med op til 80 % og gør det til en af de reneste dieselmotorer i verden.

Den nye Golf er særdeles veludstyret, og selv den billigste variant kommer bl.a. med Adaptiv fartpilot, Pre Crash front, Lane Assist, Front Assist med fodgænger og cyklist registrering, Car2X, Kessy Go nøglefri start/stop, LED-forlygter og LED-baglygter, USB-C-porte, ”Air Care Climatronic” klimaanlæg og Digital Cockpit, Composition Media infotainmentsystem med 8,25” touchskærm, der er opkoblet via en online-unit og eSIM-kort

Priserne for Golf 8 starter ved 244.995 kr. for en 110 hk 1,0 TSI, og den nye 1,5 eTSI Mild-hybrid med 150 hk og DSG-gear kan fås i udstyrsvarianten Style til 342.994 kr. Ligger kørselsbehovet mere til en Golf med dieselmotor, kan den nye 150 hk 2,0 TDI EVO fås i udstyrsvarianten Style til priser fra 352.995 kr.

Udover den nye Golf 8 kan du hos Volkswagen Kalundborg den 14.-15. marts, kl. 11 – 16, også opleve de nye attraktive kampagnemodeller Touran Family, Tiguan Team og Golf Sportsvan PLUS, der alle giver ekstra meget Volkswagen for pengene.

Begge dage vil der blive serveret lækre pølser med tilbehør fra Pølsebrødet. Firmaet kommer med en af de ældre VW Transporter modeller som de har komplet ombygget til pølsevogn, det er ren Volkswagen nostalgi. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0