AnnonceLuk annonce
Hockeyklubben fejrede 110-års fødselsdag

29-04-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Hockeyklub kunne onsdag fejre 110-års fødselsdag. Dagen blev fejret for medlemmerne på træningsbanen i Raklev, hvor der bl.a. blev serveret romkuglekagemænd.

I disse tider hvor der ikke lige er mulighed for at afholde sociale arrangementer, var det heldigt, at en helt almindelig træningsdag faldt sammen med Kalundborg Hockey Klubs fødselsdag, nemlig d. 28. april.

Klubben blev stiftet d. 28. april 1911, og en 110-års fødselsdag bliver normalt fejret efter alle kunstens regler, men det kan desværre ikke lade sig gøre på nuværende tidspunkt grundet coronapandemien.

”Vi ville ønske, at vi kunne holde lidt festivitas, men vi må jo se i øjnene, at tiden ikke er til så meget bobler, kransekage og sociale arrangementer lige nu,” fortæller Bettina Eriksen, mangeårig formand for Kalundborg Hockey Klub.

De fleste spillere var ret spændte på, hvad der skulle foregå, da de mødte ind til dagens træning. Bestyrelsen havde sørget for, at der var pyntet op med flag og balloner på banen i Raklev.

De yngstes træning stoppede lidt før og de ældste var inviteret til at komme lidt tidligere, uden dog at vide hvad der skulle ske. 

Formand Bettina Eriksen holdt en lille tale for både store og små, og der blev råbt et trefoldigt leve for Kalundborg Hockey Klub.

Ingen fødselsdag uden kage og gaver, så spillerne fik af klubben romkuglekagemænd samt en T-shirt.

Meny i Kalundborg havde lyst til i den store dags anledning at sponsorere sodavand til alle spillerne på dagen. 

”En rigtig dejlig dag i fantastisk vejr og alt foregik naturligvis fuldstændigt efter alle restriktioner i forhold til covid-19,” fortæller Bettina Eriksen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0