AnnonceLuk annonce
Hjemmeboende borgere over 95 år, tilbydes vaccination på søndag

05-02-2021

Hjemmeboende borgere på over 95 år, der ikke modtager hjælp, tilbydes COVID-vaccination på søndag d. 7. februar hos Region Sjælland, oplyser Kalundborg Kommune.

Der er nu åbnet for bestilling af tider til vaccination for borgere, der er ældre end 95 år, og som ikke allerede har modtaget 1. vaccination. Vaccinationerne vil foregå søndag den 7. februar 2021 i vaccinationscentrene.

Der er tider i Nykøbing, Maribo, Slagelse, Næstved, Holbæk og Roskilde.

Borgere, der selv kan booke og transportere sig til vaccinationsstedet, kan selv gå ind på WWW.VACCINER.DK og booke en tid. Disse tider skal være booket senest lørdag den 6. februar klokken 20.00.

Borgere, der ikke har NemID, kan kontakte regionens Corona Call Center på telefon 70 20 42 33 og få hjælp til bookning.

Kan du ikke selv arrangere transport til vaccinationsstedet, kan du tilmelde dig til transport og vaccination, der er arrangeret af Kalundborg Kommune. Det er gratis.

Når du bestiller transport og vaccination gennem kommunen, kan du ikke bestille tid til vaccination gennem det centrale bookingsystem. Du skal tilmelde dig senest fredag d. 5. februar klokken 14.00.

Du kan tilmelde dig vaccine og fælles transport her: https://selvbetjening.egki.dk/326/326-13012111563501

Efter du har tilmeldt dig til transport og vaccinationstilbud gennem kommunen, bliver du kontaktet med det tidspunkt til vaccination, som du får tildelt.

Læs mere om tilbuddet hos Region Sjælland her: https://www.regionsjaelland.dk/.../Borgere-over-95-aar...


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0