AnnonceLuk annonce
Julehjælp af stor betydning

21-12-2018

Christina Badura er en af de omkring 40 personer/familier, der har har modtaget lidt hjælp til juleaften fra Lions Kalundborg. På billedet Martin Hornbæk-Jensen fra Lions sammen med Christina Badura. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lions Kalundborg har, endnu engang, i samarbejde med Kvickly Kalundborg, gennemført Projekt Julehjælp, hvor helt almindelige borgere og virksomheder har haft mulighed for at hjælpe en familie, der ikke selv har råd til julen, forstået således, at man får doneret julemiddag samt gaver til børnene, så man kan holde en god juleaften til trods for, at pengene er små.

Tavlen med Projekt Julehjælp blev for fjerde år i træk sat op i Kvickly Kalundborg for godt en måneds tid siden, og igen i år har kalundborgenserne været gavmilde og hjulpet til, så også de, der har svært ved at få pengene til at slå til i en dyr juletid, kan få en glædelig jul.

Lions Kalundborg fortæller, at kalundborgenserne har været lige så gavmilde, som de tidligere år, hvad angår at donere til familierne, og de er meget glade for den store opbakning.

”Det er så rart at se, at vi igen i år kan hjælpe så mange familier ved hjælp fra borgerne, der har doneret,” siger Martin Hornbæk-Jensen fra Lions Kalundborg.

Christina Badura udgør, sammen med sine to døtre, en af de 40 familier, der modtager julehjælp fra Lions Kalundborg, og hun er meget taknemmelig.

”Det betyder rigtig meget. Jeg er alene med mine piger, og jeg har ikke så mange penge lige nu. Julen er dyr, og det er svært at få pengene til at slå til.  Havde jeg bare været mig selv, havde det ikke haft den store betydning, men jeg vil gerne kunne give pigerne en god jul. Det kan jeg nu, og det er jeg meget taknemmelig for,” fortæller hun.

Således fungerer det i praksis

Man donerer ved simpelthen fysisk at tage en lille papmærkat fra tavlen, der står i Kvickly, og tage den med til kassen, hvor man også betaler for sine andre varer. Hver enkelt mærkat fra tavlen har en stregkode, og man betaler derved for ’varen’, som alle andre varer, man køber. Men i stedet for at få noget fysisk med hjem, har man doneret juleslik, flæskesteg eller noget andet til en familie, der har brug for lidt hjælp.

Kvickly leverer alle varerne til familierne til indkøbspris, og det er Kvickly-medarbejderne, der står for hele administrationen af julehjælpen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0