AnnonceLuk annonce
Hjælp med at finde prismodtager 

10-05-2021

Beate Fogh-Larsen modtog i 2018 Lions Prisen Kalundborg, her ses hun sammen med Børge Jacobsen og Bruno Jensen fra Lions Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lions Club Kalundborg har i de sidste 40 år, når de er ”faldet over” en ildsjæl i lokalsamfundet givet dem Lions Prisen Kalundborg. Men som noget nyt vil de nu gerne, at kalundborgenserne selv nominerer en lokal ildsjæl, der gør noget ekstra for en gruppe mennesker, der har brug for det.

Lions Club Kalundborg håber, at lokale borgere vil anbefale en person, der har gjort en stor positiv forskel, været en fantastisk kollega, reddet verden eller på anden måde gjort sig fortjent til titlen ’Lions Prisen Kalundborg’. Klubben vil altså gerne have hjælp til at finde en person, der udmærker sig ved at gøre en forskel i det lokale samfund på en måde, der gavner andre.

”Lions Club Kalundborg vil anerkende de personer, der har gjort sig fortjent til titlen, og de udvalgte ildsjæle vil modtage et kontantbeløb på mellem 5.000 og 10.000 kr. samt et personligt diplom og erindringsgave. Det skal bemærkes at beløbet ikke er personlig, men skal bruges til samfunds/humanitært arbejde som vedkommende beskæftiger sig med,” fortæller formand for Lions Club Kalundborg, Flemming Larsen.

Borgerne skal selv pege på ildsjælene 

Flemming Larsen fortæller, at det er noget, Lions i Kalundborg faktisk har gjort i 40 år, men at det ikke har været hvert år: ”Vi har givet prisen, når der har været en, hvor vi har tænkt, at han eller hun skulle have den pris. Men tidligere har vi selv fundet prismodtagerne, og det har vi altså ændret lidt på nu. Vi vil nu prøve, at lokalbefolkningen i stedet skal pege på en ildsjæl, der gør en forskel for en gruppe mennesker. Det kan være noget socialt arbejde, noget inden for idræt eller noget helt tredje.”

Lions Club Kalundborg håber på, at der kommer nogle gode forslag fra borgerne i kommunen, da de meget gerne vil være med til at belønne mennesker, der er med til at gøre en forskel. Tilbage i 2018 modtog Beate Fogh-Larsen Lions Prisen Kalundborg for at være en af drivkræfterne i foreningen Familie og Samfund.

𝗞𝗿𝗮𝘃 𝘁𝗶𝗹 𝗶𝗻𝗱𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻:

  • Angiv navn og kontaktinformationer på både den, der indstilles samt på den person, der sender indstillingen
  • Skriv en god begrundelse for, hvorfor netop denne person fortjener den titlen
  • Det er ikke muligt at indstille sig selv 
  • Send indstillingen på e-mail:  kalundborg@lions.dk
  • Der er ingen deadline for at indsende en anbefaling, klubben behandler de indkomne forslag løbende. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0