AnnonceLuk annonce
Hjælp - jeg skal til VM

11-08-2017

Pernille Olsen er udtaget til VM. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening er udtaget til VM i Frankrig, men mangler sponsorer.

24-årige bueskytte, Pernille Olsen, fra Kalundborg er super dygtig til at skyde med bue og pil, faktisk så dygtig, at hun nu er udtaget til at verdensmesterskabet, der afholdes i Sydfrankrig fra d. 17. til 24. september. Pernille Olsen er selvfølgelig glad for at være udtaget til VM, men da Bueskydning Danmark er et lille forbund uden de store penge, skal deltagerne selv betale for at deltage i verdensmesterskabet, men med en SU som eneste indtægt er budgettet stramt.

”Jeg læser biologi på Københavns Universitet, og har kun en SU som eneste indtægt, min kæreste er også studerende på SU, så budgettet er stramt, derfor håber jeg på at kunne finde et eller flere firmaer, der kunne være interesseret i at hjælpe mig med lidt sponsorstøtte”, siger Pernille Olsen.

Pernille Olsen har i juni måned vundet Danish Open. Hun skyder med en compoundbue i disciplinen 3D, som er skydning efter dyr fremstillet i et skummateriale, som er placeret i skoven. Det er alt fra små dyr, som ræv og op til større dyr, som tiger, elg og bison, der skydes efter, og hvor ’dyret’ står mellem 10 og 45 meter væk.

”Jeg glæder mig, men det er første gang, at jeg skal deltage uden for landets grænser, så jeg har ingen anelse om, hvordan mine chancer er, men kan jeg skyde, som jeg gør herhjemme, håber jeg på at komme videre fra de indledende runder, men jeg tør ikke sætte forhåbningerne for højt," siger Pernille Olsen.

Pernille Olsen fik interessen for bueskydning da hun gik i 7. klasse, men det er faktisk kun de sidste to år, at sporten er blevet dyrket på højt plan.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0