AnnonceLuk annonce
Historisk løgn og latin

23-08-2016

Historiker Kåre Johannesen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efteråret er endnu engang skudt i gang med spændende arrangementer på Kalundborg biblioteker, bl.a. kommer historiker Kåre Johannessen forbi Høng bibliotek mandag den 5.september.

Det er en kendt sag, at det er sejrherren, der skriver historien. Det gælder fra de ældste tider til i dag. Når man betragter den vestlige verdens historie kan man undre sig over, hvordan fortidens mennesker dog har kunnet tro på de utroligste ting, blot fordi de stod i historiebøgerne – men er vi i virkeligheden ret meget bedre i dag? Sådan beskriver Kåre selv foredraget på sin hjemmeside.

I foredraget ses der nærmere på nogle af de fordrejning, omskrivninger, fortielser og rene og skære løgne, det gennem tiden er lykkedes at gøre til urokkelige sandheder i offentlighedens øjne. Foredragsholderen er uddannet historiker, og således selv professionel, eksamineret løgner - i følge ham selv.

Foredraget foregår på Høng Bibliotek den 5. september kl. 18.30. Billetter bestilles via Kalundborg bibliotekers hjemmeside. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0