AnnonceLuk annonce
Hiphop for børn og barnlige badboys

14-03-2017

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune inviterer de 3 til 12 årige til en Cool familiekoncert med HipSomHap på søndag d. 19. marts.

Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig for alvor lavet rap-musik til børn i Danmark. Før nu! Bandet HipSomHap er de første i Danmark, der laver hiphop og rap for børn. Det er leg med ord på en sjov og anderledes måde. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem.

Kan man virkelig lave hiphop for børn? Jo, det kan man skam godt - det kan HipSomHap i hvert fald, for HipSomHap er ikke som mange andre rappere. Her er ingen bitches og gangsta-attituder. Her er der i stedet dømt hylesjov rap i børnehøjde med Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg. Det kan lave en rigtig hip-hop-fest med dans, håndtegn og skøre frække rim. På søndag, den 19. marts underholder de på Musisk Skole i Kalundborg.

Anna Spejlæg, der til daglig hedder Anna Bukh, siger: "Vi glæder os til at komme og spille i Kalundborg. Kom og få armene i vejret og syng, hop, dans og vær med til at skabe festen."

Alle mellem 3 og 12 år kan være med - og forældre må også deltage. Ud over Johnny Ligeglad (Andreas Seebach) og Anna Spejlæg er også Rasmus Sejersen med i HipSomHap.

HipSomHap har lavet musik til Ramasjangs serie ”Fredagsslik”.

”Koncerten er en af vores populære kamæleonkoncerter”, fortæller den kommunale arrangør Søren Vind, - ”og hvis der kommer endnu flere end til den forrige koncert, så er det lige før, at vi ikke kan være i salen. Den var i hvert fald propfuld”.

Billetter købes ved indgangen eller på kalundborgbib.dk under "Det sker". Koncerten begynder kl. 14.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0