AnnonceLuk annonce
HipSomHap rockede scenen - og børnene

19-03-2017

HipSomHap var forbi Musisk Skole Kalundborg i dag - til stor glæde for de mange fremmødte børn. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

HipSomHap var i går forbi Musisk Skole, hvor de underholdte godt 200 besøgende - børn og forældre i en times tid med sang og dans.

Kalundborg Kommune havde, i går søndag, inviteret til familiekoncert med HipSomHap, der i den grad gav den alt, hvad rammer og tøj kunne holde, og der var fulde huse på Musisk Skole Kalundborg, hvor arrangementet foregik.

Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig for alvor lavet rap-musik til børn i Danmark. Men det er der nu. Bandet HipSomHap er de første i Danmark, der laver hiphop og rap for børn. Det er leg med ord på en sjov og anderledes måde. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem.

Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg snakkede/sang med børnene om kedelige fædre, der så på deres telefoner hele tiden, men også snakkede med børnene om, hvad de ville være, når de blev voksne, og det var der flere gode svar på. Derudover var de også på pirat-togt og en hel masse andet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0