AnnonceLuk annonce
I form på den gode måde

20-09-2018

Indehaverne af Go’ Form i Kalundborg, Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Go’ Form i Kalundborg afholder endnu en gang Herrefit, og ganske som de andre gange handler det om, at få en gruppe mænd i lidt bedre form, men på den sjove måde.

For 10. gang afholder Go’ Form Herrefit, hvor en gruppe mænd i alle aldre arbejder på en bedre form, men samtidig med, at de har det sjovt og hyggeligt.

”Det er et 10 ugers forløb med træning for mænd, hvor vi sætter fokus på sved på panden og på at komme i bedre form, men også på at hygge os og have det sjovt. Det handler om nye gode vaner, og så ryger der også gerne nogle kg, og konditionen bliver bedre. Men det vigtigste er, at vi har det sjovt og hygger os,” fortæller Søren Larsen, der er en af de to ejere af Go’ Form i Kalundborg.

I form på den god måde

For Go’ Form handler det om, at gøre tingene på en god måde, så det hænger ved. Så de gode vaner forbliver, og ikke bare er der i de ti uger, forløbet varer. 

”Det kommer til at være to gange om ugen, tirsdag og torsdag. Torsdage er det altid spinning, men tirsdage kommer holdet til at prøve kræfter med alle holdene herude, dvs. alt lige fra cross fit og boksning til yoga og zumba. De fleste mænd ville aldrig vælge yoga fx, men nu gør vi det sammen, og har det sjovt og hyggeligt med det. De andre år er folk virkelig gået til den på alle holdene, også selv om, det måske var noget, de ikke selv ville vælge at gå til normalt,” fortæller Søren Larsen.

Alle kan deltage, og erfaringen viser da også fra de andre år, at mændenes alder er meget spredt – lige fra 25 til 65 år. Nogle er allerede medlemmer, og andre kommer ind udefra og er bare med til ti ugers forløbet.   

Søren Larsen fortæller også, at mændene plejer at gå meget op i det, og der er konkurrencer om både det ene og det andet. 

”Der vil være ’indvejning’ og ’udvejning’, og deraf konkurrencer om, hvem der har tabt sig mest, øget muskelmassen mest osv.,” siger han.

Hyggeaften hos Slagter Jacob

Udover hård træning i de ti uger, vil der også være en hyggeaften hos Slagter Jacob, hvor man får et madkursus ved fx at lave hjemmelavede pølser eller pålæg. Ligesom der vil være Kostforedrag med Birgitte Cetti.

”Vi slutter af med en julefrokost i december, hvor vi hygger os med god mad osv.,” siger Søren Larsen.

Herrefit holdet begynder den 2. oktober og var altså ti uger frem. Vil man vide mere, kan man gå ind på Go’ Forms hjemmeside på www.go-form.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0