AnnonceLuk annonce
Herreaften hos Stark er også for damer

13-05-2019

Torben Green, Fritz Nielsen og Carsten Green, er sammen med det øvrige personale hos Stark i Kalundborg, klar til herreaften på torsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark på Nørre Alle i Kalundborg inviterer til herreaften torsdag i denne uge, hvor der bliver maser af grill, maskiner og værktøj. Stark opfordrer til at man godt må tage fruen med.

Stark på Nørre Alle i Kalundborg inviterer på torsdag den 16. maj til herreaften i tidsrummet mellem kl. 16 og 20, og selv om der er lagt op til en herreaften opfordrer Stark til, at man også tager fruen med.

Det bliver en aften med overskriften, Demo - Køb og Spar, hvor der i fire timer er rigtigt mange tilbud på alt hvad manden bør eje, lige fra forskellige grill, værktøj, havemaskiner, højtryksrensere, robotplæneklippere, konkurrencer og så bydes der på grillpølser, øl og vand.

"Vi har også danmarks billigste pris på Gori træbeskyttelse og så vil der blive et stort 10, 20 og 30 kr. marked," fortæller Carsten Green, byggemarkedsleder, Stark Kalundborg.

10 leverandører vil være til stede på aftenen for at vise og forklare om de forskellige maskiner, bl.a. er der stor interesse for robotplæneklippere, og der vil også blive demonstreret en grill som anvender træpiller.

Sidste år var det første gang at Stark Kalundborg afholdte en herreaften, det blev en kæmpe succes hvor flere hundrede kikkede forbi, derfor var der heller ingen tvivl om at herreaftenen skulle gentages i gen i år, nu håber man bare på godt vejr.

I forbindelse med den populære aften vil der også være udstillet en række amerikanerbiler på pladsen foran Stark på Nørre Alle.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0