AnnonceLuk annonce
Her males alt - intet er for stort eller for småt

19-12-2020

Afdelingsleder Rene Cebula i den 16 meter lange sprøjtekabine til industrilakering. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

TODO Overfladeteknik i Kalundborg klarer alle typer opgaver, her er intet for stort eller for småt.

Navnet TODO er spansk og betyder ’alt’, og passer på alle måder godt til TODO Overfladeteknik, beliggende Rendsborgparken i Kalundborg.

Her er der stort set ingen opgave som er for stor eller for lille, om det er en hel bus som skal males, en del til en boreplatform som skal have en speciel overfladebehandling eller det er en privatmand som skal have malet sine højtalere røde, så er det opgaver som TODO Overfladeteknik siger ja tak til.

”Det kan være alt lige fra et cykelstel til specieldele til offshore industrien, brandmaling og industrilakering til industrien, dele til motorcykler, biler, højtalerkasser i en speciel rød farve, det er mange sjove ting som kommer ind her, og så maler vi rigtigt mange busser,” fortæller afdelingsleder Rene Cebule fra TODO Overfladeteknik.

Entreprenørværkstedet JJ Hydraulik i Mørkøv er et af de firmaer som jævnligt besøger TODO Overfladeteknik, dels når firmaes biler skal males og dels når specieldele til entreprenørbranchen skal males i kundens farver.

TODO Overfladeteknik råder over 2800 kvadratmeter nyt byggeri, som firmaet flyttede ind i for godt tre år siden, her er der bl.a. to kabiner til sand- og glasblæsning, samt to kabiner til industrilakering, den største er hele 16 meter lang og kan rumme en stor turistbus.

Indimellem skal der glasblæses og males turbinedele på op til 100 tons til kraftværker, og det er gulvet i den nye bygning og i sprøjtekabinerne selvfølgelig dimensioneret til.

Gulv- og bygningsmaling

TODO Overfladeteknik har også en afdeling som tilbyder maling af alle former gulve - fra det lille badeværelsesgulv til store industrigulve - også gulve, der skal kunne fødevaregodkendes.

ligeledes tilbydes almindelig bygningsmaling for private og erhverv, om det er en carport hos fru Hansen eller en hel virksomhed som skal have malet væggene, ja, så er TODO Overfladeteknik også klar på den opgave.

I alt er 25 mand ansat hos TODO Overfladeteknik.

Fakta:

TODO er grundlagt i 1998 i Kalundborg af Thomas Andersen med fokus på industriservice. Siden 2009 har TODO også haft en afdeling for overfladebehandling og industrilakering. TODO-selskaberne er tilsammen en stærk virksomhed i god udvikling og med god soliditet.

Virksomheden evner en lang række specialer indenfor industriservice og overfladebehandling, og har stærke, veldokumenterede og certificerede kompetencer.

TODO arbejder for bl.a. virksomheder som Novo Nordisk, Novozymes, DONG, Statoil, Siemens, GE Power, HOFOR og Kemp & Lauritzen, samt for Kalundborg Kommune.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0