AnnonceLuk annonce
Helt ny julebelysning tændes fredag aften

19-11-2020

Teknikerne fra MK Illumination arbejder på at få den nye julebelysning sat op. Fredag aften tændes der på kontakten. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En helt ny flot og moderne julebelysning i Kordilgade, Vænget, Skibbrogade og på Solskinspladsen, tændes fredag aften.

Teknikere fra MK Illumination har travlt. De er godt i gang med at hænge den helt nye julebelysning op i Kalundborg midtby, og fredag aften er selveste julemanden klar til at tænde for kontakten.

Foreningen Lys på Kalundborg nåede en milepæl da man i efteråret 2018 fik sat lys på de to radiomaster på Gisseløre.

Projektet var kun starten på at få sat lys på Kalundborg, og nu er foreningen så klar med det næste projekt, som også har været det største ønske, nemlig ny julebelysning i Kalundborg.

Projektet med julebelysningen koster 800.000 kr., penge som er bevilliget af Kalundborg Kommune gennem ’Få det fikset puljen.

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg havde glædet sig til at præsentere den nye flotte julebelysning for de mange hundrede børn og voksne, som normalt deltager i juletændingsarrangementet, men sådan bliver det ikke i år grundet forsamlingsforbuddet, men derfor skal der alligevel være julestemning i Kalundborg, så børn og voksne kan følge med på Facebooksiden for Vores Kalundborg i morgen fredag fra kl. 18, hvor man så vil livestreame når julemanden tænder for kontakten til den nye julebelysning.

Så følg med på Facebook

Teknikere fra MK Illumination startede onsdag på at hænge den nye julebelysning op, og har lovet, at alt er klar til fredag aften.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0