AnnonceLuk annonce
Helt ny burger restaurant åbner på mandag

28-01-2020

Flemming Bindesbøl åbner Café Hangover i Elmegade på mandag d. 3. februar. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På mandag d. 3. februar kl. 11.30 bliver dørene slået op til Café Hangover, Elmegade i Kalundborg. Konceptet er enkelt, masser af lækre burgere fremstillet af de bedste råvarer.

Flemming Bindesbøl fra Restaurant Den Tykke Kok i Kalundborg er klar med endnu et spisested i Kalundborg. På mandag d. 3. februar slår han dørene op til en helt nyindrettet restaurant på adressen Elmegade 19 (lige over for Lidl), med navnet Café Hangover, hvor menukort er fyldt med American diner klassikere som burger, ribs, apple pie m.m.

”Jeg synes der manglede sådan et sted her i Kalundborg, et sted hvor man kan få en rigtig god burger lavet af de bedste råvarer i American stile,” fortæller Flemming Bindesbøl, der selvfølgelig fortsætter driften af Den Tykke Kok ved siden af Café Hangover.

Kunderne har mulighed for at nyde maden i selve restauranten, men der er også mulighed for at tage de lækre burgere med hjem, der er allerede fremstillet flotte papirsposer til at fragte maden hjem i.

Lokalerne som nu er blevet til Café Hangover har før været kontorlokaler, så alt er bygget op, med bl.a. et stort topmoderne køkken efter de nyeste standarder. restauranten har plads til omkring 35 gæster, endvidere er der blevet plads til et stort selskabslokale med plads til 80 spisende gæster.

Der er hele 10 forskellige burgere på menukortet, hvor hakkebøffen er på 200 gram, men der er også mulighed for at vælge steak af oksefilet, pullet port, kylling, fisk og der er også en veganer burger på kortet.

”Vores hakkebøf er af det bedste kød, som leveres sous vide, så de er rigtigt saftige og rosa inden i,” fortæller Flemming Bindesbøl, og så vil alle burgere blive brændemærkes på toppen af bollen med Café Hangover logoet.

Se mere på hjemmesiden for Café Hangover, klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0