AnnonceLuk annonce
Helt ny Hyundai i30 præsenteres i weekenden

28-03-2017

Førerpladsen i den nye Hyundai i30, hvor bl.a. den store skærm til navigationen er flyttet op i arbejdshøjde. Foto: Jens Nielsen

Siden den internationale præsentation af den nye Hyundai i30 i efteråret er bilen blevet dænget til med roser. Nu kommer den til salg i Danmark. Første chance for at se og prøve den nye i30, er hos Hyundai Kalundborg i weekenden 1. og 2. april, hvor der Åbent Hus til ære for Hyundais nyeste familiemedlem.

Danske journalister har allerede uddelt roser som ’lækker kvalitet’, ’utrolig støjsvag’, ’gør alting rigtigt’ og ’sætter ikke et dæk forkert’ til den nye Hyundai i30, da de prøvekørte den ved den internationale præsentation i Spanien for nylig. Nu får danske bilkøbere muligheden for at få bekræftet udsagnene under hjemlige himmelstrøg. Første chance er hos Hyundai Kalundborg, på Slagelsevej, i weekenden 1. og 2. april, hvor der er Åbent Hus i anledning af, at salget af i30 nu begynder herhjemme.

”Den nye i30 har allerede fået prædikatet ’den perfekte bil til familien Danmark’, og dens blanding af komfort og kvalitet er – sammen med den unikke fem års garanti uden kilometerbegrænsning – blevet rost til skyerne. Og vi er helt enige med eksperterne i, at den nye i30 er en af de bedste Hyundai modeller, vi nogensinde har sendt ud på de danske landeveje. Danske bilkøbere har bestemt noget af glæde sig til,”  siger salgsansvarlig Brian D. Holse fra Hans Frederiksen A/S.

Sætter konkurrenterne til vægs
Modellen, der skal tage kampen op med konkurrenterne i det vigtige og stærkt konkurrenceprægede C-segment, ruller ud på de danske landeveje til priser lige under 200.000 kr.

Den nye i30 er til formålet iført et nyt, tidløst design, der er tilpasset den europæiske smag, nye motorer og et højt sikkerhedsniveau. Alt sammen noget, der giver bilen gode forudsætninger for at sætte konkurrenterne til vægs.

”Vi har store forventninger til, at i30 med sin attraktive cocktail bestående af lige dele godt design, stærk ydelse og høj sikkerhed, matcher de danske bilkøberes smag – og pengepung. Med introduktionen her i april, forventer vi også, at den nye i30 bliver danskernes favoritbil,” siger Brian D. Holse.

Attraktivt design
Det er Hyundais europæiske designteam, der har slået stregerne til den nye generation i30. Det har udmøntet sig i et tidløst og dynamisk ydre – suppleret af et moderne kabinedesign, der oser af kvalitet. En stor del af betjeningen af bilen foregår på en op til otte tommer stor trykfølsom skærm, og blandt standardudstyret finder man detaljer som aircondition, varme i rat og forsæder, halogenforlygter, statisk kurvelys, ratbetjening af fartpilot, radio og Bluetooth, LED-forlygter, dynamisk blinklys i positionslyset samt opvarmede sidespejle med integreret LED sideblink.

Når talen falder på sikkerhed, er der også masser af detaljer, der er værd at nævne: Automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, ’Blind Spot Detection’, vognbaneassistent, advarsel for bagfra kommende trafik, skiltegenkendelse, op til seks airbags og ’Attention Assist’ (træthedsregistrering) er nogle af de features – alt afhængig af udstyrsvariant – der gør i30 og dens passagerer mere sikre i trafikken.

Nye motorer
Som et konkret bevis på den stærke ydelse kommer i30 til landet udelukkende med Hyundais mest moderne motorer. På benzinfronten står valget mellem den helt nye 1.4 T-GDI med 140 hk samt 1.0 T-GDI med 120 hk. Er man mere til diesel, kan man vælge mellem 110 og 136 hk. Hyundais nye 7-trins dobbeltkoblingsgear vil være et muligt tilvalg til flere modeller.

Det er den 5-dørs udgave af i30, der først finder vej til de danske forhandlere. Når kalenderen nærmer sig sommer, kommer den rummelige og attraktivt designede stationcar til landet, mens fastback-udgaven og den ultrahurtige ’N-brand’ kommer til Danmark i begyndelsen af 2018.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0