AnnonceLuk annonce
Helt klar til lørdagens store marked

23-08-2018

Mandskab fra Snertinge stationen under Vestsjællands Brandvæsen kommer med en stor brandbil, hvor der bliver mulighed for at sprøjte med vand, det plejer at være et hit blandt børnene. Arkivfoto: Jens NIelsen

Af Jens NIelsen

Snertinge og Omegns Erhvervsforening melder alt klar til lørdagens store markedsdag og til fredagens bankospil.

Sidste år afholdte Snertinge og Omegns Erhvervsforening Snertinge Markedsdage for første gang, en nytænkning af det gamle kræmmermarked, og nu på lørdag, d. 25. august, er den driftige erhvervsforening klar til igen af afholde markedsdage midt i Snertinge med masser af aktiviteter for hele familien.

Festligheder starter faktisk allerede fredag aften hvor foreningen er vært ved et stort bankospil i det opstillede telt på pladsen midt i Snertinge, og der er rigtigt mange flotte præmier.

”Sidste år var interessen så stor at vi måtte afvise enkelte på grund af pladsmangel, i år er teltet blevet større og der er plads til 200,” fortæller formand for erhvervsforeningen Maria Carlson, og fortsætter,

”Der er rigtigt mange flotte præmier fra det lokale erhvervsliv, små 100 præmier tror jeg efterhånden vi er oppe på, så der er noget at komme efter.”

Teltet åbnes allerede kl. 17, hvor der bliver mulighed for at købe både mad og drikke inden bankospillet går i gang kl. 19.

Den store markedsdag om lørdagen er for hele familien, der er bl.a. godt 50 kræmmerstande, men også masser af underholdning for børnene, bl.a. kommer mandskab fra Snertinge stationen under Vestsjællands Brandvæsen med en stor brandbil, hvor der bliver mulighed for at sprøjte med vand, det plejer at være et hit blandt børnene.

Ud over det store program som allerede er offentliggjort, så kommer rallykører Simon Vallentin med sin rallybil, her bliver der mulighed for at se nærmere på ’vilddyret’, men der vil også være udstillet en monstertruck som de bilinteresserede kan kikke nærmere på.

Fest lørdag aften

Lørdag aften inviteres alle interesserede til fest i det store opsatte telt på pladsen, der serveres en overdådig buffet med retter til alle.

Dagen sluttes af med livemusik i teltet, hvor det lokale band ”Hotter Than July” samt DJ’s for You Event spiller op til dans fra kl. 20 og der festes frem til midnat. Musikarrangementet er gratis!

Den store markedsdag åbnes af borgmester Martin Damm lørdag morgen i forbindelse med at der serveres gratis kaffe og morgenbrød i teltet.

Se også: Erhvervsforening er klar med stor markedsdag


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0