AnnonceLuk annonce
Heller ingen revy i 2021

01-12-2020

Revy Grand Cru aflyser forestillingerne i 2021 på Dyrehøj Vingård, oplyser revyen i en pressemeddelelse.

Revy Grand Cru beklager, at de ser sig nødsaget til at aflyse de planlagte forestillinger i marts 2021 på Dyrehøj Vingaard på Røsnæs.

”Revyholdet har været samlet to gange ugentligt siden august, hvor idéer har boblet sig til sketches, sange og vanlige tosserier. Den ufrivillige coronaaflysning af årets forårs-forestillinger gjorde, at vi var sultne efter at komme på scenen igen – stadig uden at vide, hvorvidt coronaen endnu en gang skulle spænde ben for os. Vi gik dog ufortrødent til opgaven med håbet og troen på, at vi ville være i stand til at gennemføre i 2021. Forventningen var stor, sammenholdet stærkt, og ”savsmuldet” duftede i det fjerne! Men sådan skulle det ikke blive,” skriver Merete Jensen fra Revy Grand Cru.

Personlige omstændigheder i revyholdet gør, at Revy Grand Cru bliver nødt til at aflyse forestillingerne på den anden side af nytår. Det er derfor umuligt for revyen at gennemføre de planlagte forestillinger i 2021.

Holdet vender dog stærkt tilbage på scenen igen i 2022, oplyser Revy Grand Cru.

Vedrørende billetter

Grundet coronaaflysningen af årets forestillinger, valgte mange publikummer at udskyde revy- og madbilletter til 2021.

Skulle man ligge inde med billetter til den kommende Revy Grand Cru, vil Dyrehøj Vingaard gerne overføre billetterne til 2022-forestillingerne. Alternativt er det et stort ønske fra Dyrehøj Vingaard, at man bytter billetterne til mad, vin, ost eller andet – f.eks. en rundvisning på Danmarks største vingård. Måske en idé til en mandel- eller julegave!

Skulle man ønske beløbet tilbageført, skal man kontakte Dyrehøj Vingård.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0