AnnonceLuk annonce
Helikopter og redningsbåd sat ind i redningsaktion

20-04-2017

Af Jens Nielsen

Helikopter, redningsbåd, ambulance og politi blev onsdag først på aftenen sat ind i en redningsaktion ved Mullerup Havn.

Hele det store redningsberedskab blev aktiveret onsdag først på aftenen, da en 25-årig mand var faldet i vandet fra sin vandscooter ud for Mullerup Havn.

Det var den unge mands råb om hjælp der fik folk på havnen i Mullerup til at slå alarm, men inden redningsbåden fra Vestsjællands Brandvæsen og redningshelikopteren nåede frem, havde en privat sejler samlet den uheldige og meget våde og kolde, unge mand op.

”Da vi kom frem var han reddet i land, og vi fik bjærget selve vandscooteren med vores båd. Han var en del underafkølet efter opholdet i det kolde vand, så han blev tilset af lægen på redningshelikopteren, inden en ambulance kørte ham til Slagelse Sygehus”, fortæller Jesper Christensen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen.

Den 25-årige, der er fra Ruds Vedby, var iført redningsvest, men ingen våddragt. Da han faldt af vandscooteren kom han for langt væk til at han kunne svømme tilbage til vandscooteren, men heldigt at der var folk på havnen som hørte hans råb om hjælp.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0