AnnonceLuk annonce
Hele tre koncerter i Kalundborg i næste uge

17-10-2020

Af Jens Nielsen

Selv om coronapandemien sætter masser af grænser i samfundet, så er der stadig mulighed for at gå til koncert. I næste uge er der hele tre koncerter i Kalundborg, arrangeret af henholdsvis Kino Den Blå Engel og Juvi klubben.

Der er heldigvis solgt masser af billetter til denne uges to koncerter i Kino Den Blå Engel, men for at kunne overholde afstandskravene er begge koncerter flyttet til Kalundborghallen, hvor stolene er sat op helt magen til opsætningen i biografen, blot med mere afstand.

Mandag aften er det Everybody's Talking der står på scenen. Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri –så har man Everybody's Talking.

Fredag aften er det så Outlandish der står på scenen i Kalundborghallen.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år.
Koncerten vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin' U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit "Might Not Be Right".

Både til koncerten onsdag og fredag er der få billetter tilbage, som kan købes via hjemmesiden hos Kino Den Blå Engel.

Koncert i Juvi klubben

Miriam Mandipira betegnes af flere som en af Danmarks bedste sangerinder lige nu. Onsdag d. 21. oktober står hun på scenen i Juviklubben i Bredgade sammen med The Soul Family.

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.

I løbet af en aften med Miriam Mandipira & The Soul Family kommer man vidt omkring - fra coverversioner af blandt andre Kim Larsen, Savage Rose, Amy Winehouse, Gasolin, Etta James til enkelte af Miriams egne sange. Det hele pakket ind i bandets lækre og varme lyd. 

Grundet corona restrektioner er der kun 70 billetter til salg til denne koncert, og de kan kun købes hos Alfa Optik i Kordilgade, oplyser Juviklubben.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0