AnnonceLuk annonce
Hele fire velfærdstalenter i Kalundborg Kommune

06-09-2020

Nadine Harboe Petersen fik overrakt blomster af Gitte Johansen, formand for Socialudvalget. Foto: Kalundborg Kommune

Af Jens Nielsen

Der er faktisk fire velfærdstalenter i Kalundborg Kommune, og ikke to som før skrevet. På landsplan er 100 velfærdstalenter udnævnt, heraf altså fire fra Kalundborg Kommune.

Tidligere er Cathrine Graves Schakinger, som er social- og sundhedshjælper, og Michelle Blom Jørgensen, som er udekørende social- og sundhedsassistent, begge i Integrerede Pleje Nord i Kalundborg Kommune, blevet hyldet som to at i alt 100 velfærdstalenter i hele landet, men faktisk er der to mere i Kalundborg Kommune, nemlig Nadine Harboe Pedersen, SOSU Assistent fra Sofievej i Høng, og Camilla Werk Frederiksen der er pædagogisk assistent i Børnehuset Regnbuen i Kalundborg.

”Det er en smule pinligt, men vi har intet fået at vide fra PenSam eller FOA Ungdom, som udnævner velfærdstalenterne, det er medarbejderne selv som har gjort deres teamledere opmærksom på udnævnelsen, derfor er vi først blevet informeret om, at der faktisk var fire i Kalundborg Kommune, og ikke to som først oplyst, det beklager vi,” siger Mads Damkjær Nielsen, kommunikationschef i Kalundborg Kommune.

Nadine Harboe Petersen blev hyldet på Socialudvalgets møde i denne uge og Camilla Werk Frederiksen bliver fejret direkte på arbejdspladsen senere.

I indstillingen af Nadine står blandt andet:

”Hun bidrager med stor faglig sparring, hun skaber et godt arbejdsmiljø, giver altid en hånd med, når der er ekstra brug for det, hun er ikke bange for at gå forrest og stå ved sine personlige og faglige kompetencer i den pædagogiske verden, så alle opnår stor faglig viden.”

I indstillingen af Camilla står blandt andet:

"Hun er god til at møde børnene i børnehøjde og lytte og snakke med dem. Hun har en evne til at få alle børnene til at føle sig som noget helt specielt og har forståelse for det enkelte barns evner og behov. Hun er altid opmærksom på, om alle børnene er med. Hun er en helt igennem varm og omsorgsfuld kollega, der giver sig fuldt ud i sit arbejde med børn."

Video: Medarbejdere blev hyldet for faglighed og særlig indsats


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0