AnnonceLuk annonce
Hele familiens frisør

17-04-2017

Indehavere af Frisør Studio 29 i Høng, Mie Stokholm og Susanne Aagaard. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Portræt: Mie Stokholm og Susanne Aagaard, frisørmestre i Høng sætter høj faglighed i højsædet, både til hverdag og fest, og her er hele familien velkommen.

Hos Frisør Studio 29 i Høng kan du møde frisørmestrene Mie Stokholm og Susanne Aagaard. De har i drevet deres salon sammen i hele 28 år.

De to frisører arbejdede sammen hos en af byens frisører, og så kom ideen om at starte for sig selv, det er nu 28 år siden, og samarbejdet fungerer stadig perfekt.

”Vi er efterhånden lidt som et gammelt ægtepar der tænker ens, samarbejdet har holdt væsentligt længere end vores respektive ægteskaber”, griner de to frisører.

Familiens frisør

Frisør Studio 29 er frisør for hele familien, både børn, mænd og kvinder er velkommen i salonen.

”Det er faktisk rigtigt hyggeligt når hele familien kommer ind samtidig, så klipper den ene manden, mens den anden tager sig af kvinden, imens leger børnene på gulvet, det er super hyggeligt både for familien, men også for os”, fortæller Mie Stokholm og Susanne Aagaard.

Frisør Studio 29 tager sig af både klip, farve og styling - til hverdag og fest. Salonen har også åbent på skæve tidspunkter, bl.a. i forbindelse med konfirmation på søn- og helligdage.

”Vi har rigtigt mange konfirmander og brude som kommer og får sat håret flot op til fest, det er især Mie der er ekspert i det lange hår, jeg vil hellere klippe et fuldskæg, men i fællesskab kan vi det hele”, fortæller Susanne Aagaard.

Startede i centret

Frisør Studio 29 blev startet i lejede lokaler i Høng Centret, på Centervej 29, deraf navnet, men efter 16 år blev salonen flyttet til bedre og billigere lokaler på Hovedgaden 16B i Høng, og der er Frisør Studio 29 stadig, klar til at tage sig af håret på hele familien.

 

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0