AnnonceLuk annonce
Hel klar til online banko

07-04-2020

Jens Nielsen, TV-Kalundborg og Niels-Erik Sørensen, er klar med online Banko i morgen onsdag. 

Af Jens Nielsen

H. F. Vestsjællands Venner er sammen med TV-Kalundborg klar med online bankospil, i morgen onsdag. Der er stadig mulighed for at købe bankohæfter i Meny og Kvickly.

Teknikken er testet af tirsdag, så alt skulle være klar når H. F. Vestsjællands Venner arrangerer online banko onsdag aften kl. 18.30, på TV-Kalundborg.dk

H. F. Vestsjællands Venner er nemlig klar med online banko, hvor deltagerne sidder hjemme i deres egne stuer med bankoplader og kaffekopper, og så bliver selve bankospillet livestreamet, første gang i morgen onsdag d. 8. april kl. 18.30.

Her vil Niels-Erik Sørensen, formand for H. F. Vestsjællands Venner tone frem på folks computere, telefoner og tablets, klar til at læse bankotallene op, og når der så er banko, er det at tage sin telefon og ringe.

Præmier for 7000 kr.

For at deltage i onlinebankospillet skal man købe et eller flere bankohæfter med hver 10 spil, i kiosken i Kvickly eller Meny. Prisen for hvert bankohæfte er kr. 75,-, og der kan købes alle de bankohæfter man har lyst til.

Der spilles så 10 spil, og der er præmie til første deltager i hvert spil med en fuld række, som vinder kr. 200,- og så er der præmie til fuld plade i hvert spil, her er præmien på kr. 500,-

Så i alt er der præmier i bankospillet for hele 7000 kr., der udbetales som gavekort til henholdsvis Meny og Kvickly i Kalundborg.

Bankohæfterne er til salg i både Meny og Kvickly i Kalundborg.

Selve bankospillet livestreames på TV-Kalundborg.dk, så deltagerne går ind på nyhedssiden TV-Kalundborg.dk og trykker sig ind på bankobilledet, så begynder spillet, første gang onsdag d. 8. april kl. 18.30.

For at deltage i bankospillet er det et krav fra spilmyndighederne at man er medlem af H. F. Vestsjællands Venner, er du ikke allerede medlem, så send kr. 10,- på mobilpay til nr. 28 90 75 26, så er du medlem det næste år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0