AnnonceLuk annonce
"Havneparken er kørt af sporet".

08-09-2017

Læserbrev:

"Havneparken er kørt af sporet" kan man læse i Nordvestnyt torsdag. Jeppe Hedegaard Sørensen (R) er utilfreds med tidsplanen og anlæg af Havneparken.
Det er temmeligt besynderligt, ikke mindst fordi en samlet Kommunalbestyrelse, inklusiv de Radikale, den 30. August 2017, godkendte præcist de rammer og den tidsplan der er udarbejdet af styregruppen bag Havneparken.
Jeg synes JHS skulle lægge den kommende valgkamp til side, og istedet glæde sig over at styregruppen bag Havneparken har afsat den fornødne tid til udvikling af rammerne for parken.

Modsat tidligere projekter i Kalundborg er der denne gang tale om en proces som i høj grad involverer borgerne i Kalundborg og brugerne af de afprøvende faciliteter i parken. Der evalueres løbende på funktion og udformning, og det er vel egentligt meget godt. Alternativet er en proces styret af forvaltning og politikere der ofte ikke selv vil anvende området.
Så Nej... Havneparken er ikke løbet af sporet. Havneparken er under "tilberedelse" så den kan fungere optimalt for flest muligt, i mange år. Den slags må tage den tid der er nødvendig, og skal helst ikke kværnes igennem på baggrund af et snarligt kommunalvalg.

Jesper Hjelm Kristensen, Medlem af Kommunalbestyrelsen, EnhedslistenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0