AnnonceLuk annonce
Havnepark summer af aktiviteter i efterårsferien

17-10-2016

Der bliver både fiske og drageflyvning i Havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I efterårsferien er der masser af arrangementer i den nye bynære havnepark – både til lands og til vands.

De forskellige aktiviteter i den bynære havnepark vil foregår tirsdag og onsdag i uge 42, som også er skolernes efterårsferie.

Streetfishing

Sidste år, i efterårsferien, lavede Fishing Zealand to fiskearrangementer på hele Sjælland – men i år er programmet drastisk udvidet. Nu er det blevet til 30 forskellige arrangementer, og i Kalundborg Kommune kan man, som 1 ud af 12 kommuner, bryste sig af at stå for hele syv af arrangementerne.

Høng, Gørlev og Kalundborg Sportsfiskerforeninger, Kalundborg Kommune samt Fishing Zealand tilbyder et stort og varieret tilbud med nogle oplevelsesrige dage for børn og voksne. Der bliver blandt andet fisketure for børn og familier, kutterture, konkurrencer, fluebinding, foredrag, streetfishing, guidede fisketure, kunstudstilling, krible-krabletur til en å og meget mere.

Der fiskes både langs kysten, fra både og fra havne og i Put and Take sø. Naturvejlederen hjælper med at stryge rejer, fange krabber og andre bunddyr. Bagefter kan man på storskærm se fangsten gennem en lup.

Hvis ugen går i fisk på den helt rigtige måde – hvilket man naturligvis forventer, er det intentionen at gøre ugen til en årligt tilbagevendende tradition.

De fleste af arrangementerne er gratis, kun to af aktiviteterne kræver en mindre deltagerpris. Husk dog fisketegn.

Drageflyvning

Onsdag den 19. oktober fra kl. 15- 17 er der endvidere drageflyvning i den bynære havnepark. Man må gerne tage sin egen drage med, og man kan finde en nem opskrift til dragebygning på www.youtube.com

Alternativt har arrangørerne nogle drager, som børnene kan skiftes til at låne

Se det samlede program for efterårsferien på kommunens hjemmeside.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0