AnnonceLuk annonce
Havnegrillen med i DR dramaserie

05-09-2019

Skuespiller Bjarne Henriksen har hovedrollen som socialrådgiveren Lars. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danmarks Radio filmer i øjeblikket scener til en ny stor dramaserie, som udkommer på DR1 til efteråret 2020.  Torsdag var hele filmholdet tilbage i Kalundborg, hvor der blev lavet optagelser på Havnegrillen i havneparken.

Tidlig torsdag morgen rykkede DR-Drama ind på Havnegrillen i havneparken, Havnegrillen indgår nemlig i den serie i otte afsnit, som DR i øjeblikket filmer til, og som sendes søndag aften på DR1 til efteråret 2020.

Niller, som er indehaver af Havnegrillen måtte se sin grill blive omdannet til en asiatisk kaffebar med kunstige blomster, familiebilleder på væggene og gardiner i vinduet.

Det var et kæmpe set up, som rykkede ind i havneparken for at optage bare en enkelt scene til serien. Omkring 10.30 var det hele overstået, og holdet kunne pakke det hele sammen for at fortsætte optagelserne på Equinor raffinaderiet.

Dramaserien har arbejdstitlen ’En familiesag’, og handler om hemmeligheder i en familie. Man følger den dedikerede socialrådgiver, Lars (Bjarne Henriksen), der får en sag, hvor en 14-årig pige anklager stedfaderen for vold. Resten af familien påstår, at pigen lyver. Men hvad er op og ned, hvem taler sandt, og hvem lyver. Serien instrueres af Pernille Fischer Christensen m.fl. og er skrevet af Maja Jul Larsen (Arvingerne, Borgen).

En meget stor del af optagelserne til serien er foregået i Kalundborg, bl.a. blev der filmet på Kystvejen tilbage i juni måned, og der er også lavet optagelser i midtbyen, hvor seriens hovedperson, Bjarne Henriksen, blev filmet, mens han kørte rundt i sin bil.

Optagelserne i Kalundborg torsdag var til seriens afsnit tre og fire, og der er nok store chancer for, at der skal laves flere optagelser i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0