AnnonceLuk annonce
Havnegrillen åbner igen – med ny ejer

19-03-2019

Niels Jensen, eller bare Niller, er den nye indehaver af Havnegrillen i havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Niels Jensen er den nye indehaver af Havnegrillen i havneparken. Efter en renovering åbner Havnegrillen d. 1. maj.

Midt i januar måned lukkede Havnegrillen i havneparken, men nu er der godt nyt for dem som savner en ristet med brød eller en burger med det hele. Lige omkring 1. maj slår Niels Jensen, Kalundborg, dørene op for Havnegrillen igen.

Niels Jensen, eller i daglig tale bare Niller, går all-in med Havnegrillen, han har sagt sit gode job op hos Novo Nordisk, hvor han har arbejdet de sidste syv år.

”Jeg går all-in på det her, der skal fuld skrue på, der skal kvalitet ind, det bliver med ribben i ovn, ikke noget med bare at friturestege dem, og det bliver med frisk hakket oksekød i burgere og bøfsandwich og med gode kvalitetspølser, men lige nu skal der gøres rent, der skal males og bygningen skal renoveres, bl.a. bliver grillen malet udvendig magen til Asgers Fisk, så der bliver en sammenhæng her i området,” fortæller Niels Jensen

Den nye ejer af Havnegrillen er i øjeblikket i gang med at få de sidste aftaler i hus med Kalundborg Kommune, der holdes møder med leverandører og der skal ansættes personale.

”Jeg glæder mig helt vildt, men jeg tror ikke vi kan nå at blive færdige før til 1. maj, der er mange ting der skal laves inden vi kan åbne, tingene skal være i orden,” siger Niels Jensen.

Niels Jensen har ikke tidligere haft en grill, men har i flere år arbejdet i madbranchen, så på den måde er det ikke fremmet for ham.

Han er bosat meget tæt på havneparken og har sin daglige gang på havnen, hvor han har sin båd liggende.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0