AnnonceLuk annonce
Video: En speciel blomsterhilsen til plejecentre

16-04-2020

Af Jens Nielsen

I anledningen af H.M. Dronningens 80-års fødselsdag kom Havnedæksparkerne med blomster til plejecentrene Nyvangsparken og Jernholtparken i Kalundborg.

En gang om ugen hele sommeren mødes bilentusiaster med hang til gamle biler på havnen i Kalundborg for at sparke dæk, og et par gange om året kører en del af Havnedæksparkerne også en tur med ældre borgere fra flere af kommunens plejecentre, men lige nu er der ikke mulighed for at køre tur med beboerne, og derfor havde Havnedæksparkerne fået den fine tanke at skænke en række blomster til både Nyvangsparken og Jernholtparken i forbindelse med H.M. Dronningens 80-års fødselsdag.

Den røde løber var rullet ud da fire biler fra Havnedæksparkerne, torsdag formiddag kikkede forbi med blomster til beboerne, som blev meget glade for den flotte hilsen.

På Nyvangsparken fejres dronningens fødselsdag med lagkage og dejlig mad udefra.

Efter at have afleveret blomsterne på Nyvangsparken kørte Havnedæksparkerne videre til Jernholtparken, hvor der også var glæde over de flotte blomster.

Dronningen havde opfordret til, at man sender en buket til en af de mange ældre medborgere, der har det særligt svært i denne tid, i stedet for at sende en buket til Majestæten.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0