AnnonceLuk annonce
Havens Dag i Vejs Havecenter

10-09-2020

Det er Havens Dag søndag den 13. september. Dog fejres det ikke helt, som vanligt. Her ejer af Vejs Havecenter, Kristian Olsen. Arkivfoto: Jens Nielsen. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

De tidligere år har Vejs Havecenter fejret Havens Dag den 2. søndag i september, som i år altså falder søndag den 13. september. Dog bliver Havens Dag ikke fejret på samme vis i år, grundet COVID-19, men gode tilbud skal kunderne stadig have.

Sommeren går på hæld, og det er nu plantetid for rigtig mange ting i haven. Hos Vejs Havecenter i Høng er der gode tilbud at hente helt frem til og med søndag den 13. september, hvor der er 20 pct. på alle stue- og haveplanter.

Ikke som vanligt

Vi fejrer ikke helt Havens Dag i år, som vi plejer grundet corona. Vi har valgt ikke at samle folk på én dag, da vi hellere ser, at de kommer spredt ud over dagene, men kunderne skal stadig have et godt tilbud,” siger Kristian Olsen, der ejer Vejs Havecenter.

Kristian Olsen fortæller endvidere, at det ikke er den mest travle tid lige nu, men at de begynder at kunne mærke, at tiden nærmer sig for, at folk igen går en del i haven inden vinteren.

”Det er ved at være tid til at plante hæk, og det kan vi mærke. I virkeligheden kan man jo gøre mange ting i haven i efteråret, det er bare et spørgsmål om, hvad man gider,” slutter Kristian Olsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0