AnnonceLuk annonce
Havecentret inviterer til stort fyrværkerishow

16-12-2019

Rasmus Jensen, medindehaver af Havecentret på Stejlhøj er klar til at sælge fyrværkeri fra Aalborg Fyrværkerifabrik. Foto: Jens Nielsen

Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg inviterer alle interesserede til et flot fyrværkerishow fredag den. 27.december kl. 18. Salget af fyrværkeri fra Havecentret er startet.

Selv om julen slet ikke er overstået endnu er der mange som er begyndt at tænke på nytårsaften, og dermed også fyrværkeri.

I går søndag d. 15. december startede salget af fyrværkeri landet over, også i Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg, hvor man mærker en stor interesse. Det er dog ikke lovligt at skyde det købte fyrværkeri af før d. 27. december.

”Salg af fyrværkeri passer rigtigt fint ind i vores forretning, hvor vi jo typisk ikke har så travlt med blomster og planter på denne her tid af året,” siger medindehaver af Havecentret, Rasmus Jensen.

Sortimentet i Havecentret er meget stort, måske byens største, der er alt i raketter, store og små, batterier i mange størrelser, fontæner, bomberør, alt i hatte, bordbomber, pynt til bordene, og selvfølgelig sikkerhedsbriller i flere varianter.

Fyrværkeri fra Aalborg Fyrværkerifabrik

Sidste år havde Havecentret valgt fyrværkeri fra en ny leverandør, men det blev ikke den succes som der var håbet på, derfor er det igen produkter fra Aalborg Fyrværkerifabrik som sælges i Havecentret på Stejlhøj.

”Vi er tilbage med fyrværkeri fra Aalborg, sidste år manglede vi lidt bredde, men nu er vi tilbage med det fulde sortiment, både til dem der vil have de mindre ting, men især til dem der vil have de helt store kombinationsbatterier,” fortæller Rasmus Jensen.

Det store udvalg er udstillet i forretningen, i form af attrapper, her kan kunderne så udfylde en bestillingsseddel, og mens der betales, pakker personalet varerne og de er klar til udlevering når kunden forlader butikken. Nemt og hurtigt.

I år foregår udleveringen indendørs i lys og varme.

I det kæmpe sortiment er der bl.a. et Whirlwind batteri, som er en Danmarksnyhed. Med 74 skud skudt af i et højt tempo, skaber det en unik hvirvelvind effekt.

Der er også mulighed for at købe en Fatboy raket, den ultimative kl. 24 raket, den største tilladte konstruktion med mega guldbombe.

Året ud vil der hver dag være et nyt godt tilbud på fyrværkeri på Havecentrets Facebookside, https://www.facebook.com/havecentretkalundborg.dk/

Fyrværkerishow

For mange kan det være svært at bestemme sig for hvilken raket eller batteri der skal købes, derfor afholder Havecentret en stor prøveskydning fredag den 27.december kl. 18 ved forretningen på Stejlhøj. Her vil stort set alle de modeller som findes i forretningen blive skudt af, på den måde er det måske nemmere at få købt det helt rigtige.

I forbindelse med prøveafskydningen, som plejer at samle rigtigt mange mennesker, serverer Havecentret gratis frikadeller og kartoffelsalat fra kl. 17.

Åbningstider jul-nytår 2019:

Søndag 15.12. kl. 9-16.00
Man.-fre. 16.-20.12. kl. 9-17.30
Lør.-søn. 21.-22.12. kl. 9-16.00
Mandag 23.12. kl. 9-17.30
Tirsdag 24.12 LUKKET
Onsdag 25.12 LUKKET
Torsdag 26.12. kl. 9-14.00
Fredag 27.12. kl. 9-20.00
Lør.-søn. 28.-29.12 kl. 9-18.00
Mandag 30.12 kl. 9-18.00
Tirsdag 31.12. kl. 9-16.00Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0