AnnonceLuk annonce
Havecentret har åbent hele påsken

06-04-2020

Der er masser af varer på hylderne i Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er i den grad varer på hylderne i Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg, alle mand er klar til at tage imod kunderne, og der er åbent alle dage i hele påsken.

I Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg kan de godt mærke at solen skinner, det giver mange kunder i butikken, som har fået sommerfornemmelser.

”Salget af stedmoderblomster, har stået på en tre til fire uger nu, og nu får kunderne sommerfornemmelser og køber også pelargonier og andre sommerblomster, men ellers så er det tid til at klippe roser ned, og græsplænen skal have kalk og gødning, og vi har også noget mod mos i græsplænen,” fortæller Vilhelm Rosendal, fra Havecentret, og fortsætter,

”Det er også tid til at sætte kartofler til forspiring indendørs, og det samme gælder tomater, agurker og peber.”

Blandt de varer som også er meget populære i øjeblikket er krydderurter fra Sydeuropa, og her har Havecentret et stort udvalg.

Alt ok da politiet kikkede forbi

Som så mange andre forretninger der holder åbent i disse corono tider, så har Havecentret også sikret både sig selv og kunderne, bl.a. går alt personalet med en badges på trøjen der opfordrer til at holde afstand, og så er der selvfølgelig håndsprit, flere håndvaske til rådighed og der er afstands mærker ved kassen. Politiet kikkede forbi i weekenden, og kunne konstatere at alt foregik helt efter reglerne, og der er mange som lægger vejen forbi Havecentret, men der er også god plads.

”Vi kan godt mærke, at selv om folk er mere eller mindre haveinteresseret, så trænger de til at komme ud og gå og hygge sig lidt, og der må vi bare sige, at det med at møde de mange friske farver, det kan bare et eller andet, det bliver man glad af,” siger Rasmus Jensen, medindehaver af Havecentret på Stejlhøj.

Havecentret har åbent alle dage i påsken fra 9-16, og alle hverdage fra kl. 9-17.30


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0