AnnonceLuk annonce
Forår i Havecentret med masser af gode tilbud

11-03-2019

Indehaverne af Havecentret, Rasmus Jensen og Vilhelm Rosendal, er i forårshumør og har masser af blomster og planter til gode priser. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg er i den grad i forårshumør, og har sænket priserne på stort set alle varer i butikken. I denne uge er der særlige gode tilbud til kunderne.

En ekstraordinært mild vinter har gjort jorden klar til havefolket en måned tidligere end normalt. Forårets tyvstart mærkes tydeligt i de danske haver, hvor gøremål, man plejer at vente med til april, allerede kan ordnes nu i marts.

Derfor vælter varerne i øjeblikket ind i Havecenteret på Stejlhøj i Kalundborg, for her er man helt forårsklar med masser af gode tilbud til kunderne.

”Lige nu slår et slag for at det er tid til at plante haveplanter, mange tror ikke at man kan plante haveplanter nu fordi det er koldt, men alle haveplanterne er jo i dvale og lige nu er der meget vand i jorden, og det er ikke noget problem hvis der skulle komme en smule frost og så er det også nu der skal plantes stedmoderblomster, hornviol og løgvækster,” siger Rasmus Jensen, medindehaver af Havecentret, og Vilhelm Rosendal, der også er medindehaver, er sikker på at nu bliver der ingen vinter.

Meteorologerne har helt sikkert lovet at det ikke bliver rigtig vinter, og det tror vi på, så derfor er vi klar nu og kunderne kan få en lang række af gode tilbud, faktisk har vi generelt sænket priserne på alle vores varer,” siger han.

Ud over masser af træer og buske, er der også gode tilbud på hækplaneter, og så er der kommer rigtigt mange stueplanter hjem i forretningen.

Priserne på stueplanterne er sænket med 20 % til fast lavpris, og det markeres i denne uge med yderligt 15 % rabat.

800 frøposer

Hvis man har grønne fingre og vil se noget gro fra frø, ja så er mulighederne nærmest uendelige, hele 800 forskellige frøposer er der at vælge imellem, og med priser fra lige under to kroner.

Planter i lange rækker

Den milde vinter er bl.a. brugt til at lave en række bede til selve planteskolen, så de mange planter præsenterer sig bedre og er mere overskueligt for kunderne, så har forårsfornemmelsen meldt sig, så er det en god ide at køre omkring Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0