AnnonceLuk annonce
Hardball rifler og ure stjålet.

30-04-2018

Af Jens Nielsen

I weekenden har en eller flere gerningsmænd begået indbrud flere steder i Kalundborg Kommune. Bl.a. er der stjålet fire Hardball rifler og en del ure fra en ejendom i Føllenslev.

I weekenden har der været indbrud i en landejendom på Højstedvej i Føllenslev. Hoveddøren var brudt op og hele huset er gennemrodet.

Fra stedet er stjålet fire Breitling, Hardball rifler, 13 herreure af mærkerne Festina og Jaguar, fire dameure, kontanter, en Playstation 4 controller, to bærbare computere Acer og HP, begge 17 tommer.

Flere indbrud på Højdedraget og Munkebakken

To ejendomme på Højdedraget i Kalundborg og en ejendom på Munkebakken har også haft ubudne gæster.

Det ene sted er et vindue til et børneværelse brudt op og fra stedet er stjålet smykker.

Samme fremgangsmåde er anvendt ved et lignende indbrud i samme område, her har der været færden i hele huset og også her er der stjålet smykker.

Ved indbruddet i en villa på Munkebakken er et vindue også brudt op og alle skuffer er gennemrodet. Der er ingen oplysninger fra Midt- og Vestsjællands Politi om der er stjålet noget fra stedet.

Stjal opvasketabs

Det er ind imellem det særeste som stjæles. Ved et indbrud i en villa på Ellevej i Snertinge er der bl.a stjålet håndsæbe og opvasketabs. Endvidere mangler en Asus computer og nogle smykker.

Gerningsmanden eller mændene har skaffet sig adgang ved at opbryde en have-/terrassedør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0