AnnonceLuk annonce
Har sat sig for at redde gråspurv unge

21-05-2021

Den lille gråspurv unge er hængt op i et træ i en kurv. Nu kommer forældrene med mad til ungen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lis Dannenberg har sat sig for at redde en gråspurv unge som hendes kat kom gående med i munden fredag morgen.

I et træ i Lis Dannenbergs have på Vestre Havnevej i Kalundborg, hænger en hvid plastickurv. I kurven er der lagt en brødkurv i metal hen over en lille gråspurv unge som katten Fritz kom gående med i munden fredag morgen.

”Vores katte får altså ikke lov til at lege med fugleungerne, derfor tog jeg den lille gråspurv unge da katten kom med den i morges, og nu håber jeg vi kan holde liv i den så den selv kan flyve videre om et par dage,” fortæller Lis Dannenberg.

Kurven som er hængt op i træet er foret med avis i bunden og en brugt rødvinskarton er klippet til og fungerer som tag over den lille sky fugleunge.

Der gik kun få timer, så havde forældrene til den lille fugleunge fundet sit afkom og nu kommer parret med mad til ungen, som bliver stukket ind gennem brødkurven.

”Er det ikke sjovt,” siger Lis Dannenberg med glæde i stemmen, og fortsætter, ”jeg gik på nettet hvor jeg har læst, at det er en god ide at hænge fugleungen ud i en kurv, og når forældrene hører fugleungen pipper, så kommer de med mad til den.”

Nu håber Lis Dannenberg, at den lille gråspurv overlever og at redningsaktionen lykkedes.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0