AnnonceLuk annonce
Har ikke opgivet Kalundborg Rock’er i 2021

29-10-2020

Styregruppen bag Kalundborg Rock'er har endnu ikke opgivet håbet for en Kalundborg Rock'er 2021 festival. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Teamet bag Kalundborg Rock’er måtte, ligesom alle andre, aflyse årets festival i 2020 grundet COVID-19. Men de har endnu ikke opgivet håbet om, at en festival i 2021 kan lade sig gøre – dog måske under andre forhold.

”Selvom 2020 festivalen blev rykket til 2021, har det naturligvis ikke gjort at vi blot har trukket os tilbage for at afvente hele situationen. Styregruppen i Kalundborg Rocker arbejder videre på at løse de udfordringer, som hele branchen står over for og derfor også på, hvordan vi i fremtiden kan afholde festival i Kalundborg,”fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig ved Kalundborg Rock’er.

Styregruppen kan selvfølgelig ikke ændre spillereglerne grundet COVID-19, men man forsøger alligevel at udtænke nogle planer og scenarier, hvor det lader sig gøre at afholde festival i trygge rammer. 

”Om det bliver mere opdelt end tidligere, nye typer af boder, hvor maden er færdig produceret og pakket ind, flere og mindre områder med koncerter. Ja det er det store spørgsmål, som vi arbejder på i takt med, at regeringen kommer med deres udmeldinger,” fortæller Johnny Elmelund.

Styregruppen er dog fast besluttet på at afholde festival i 2021, hvis det lader sig gøre.

”Vi er fast besluttet på at afholde festival, når det hele igen er lukket op, og derfor vil vi også som tidligere år starte med billetsalg op til jul således, at billetten kommer med under juletræet. Dog skal det understreges, at bliver festivalen helt aflyst, får man selvfølgelig refunderet beløbet igen,” slutter Johnny Elmelund.

Billetsalget begynder søndag den 29. november kl. 10 i Punkt 1 Kalundborg, og denne dag vil man også have mulighed for at få ombyttet de billetter, som man tidligere har købt til 2020 festivalen. Man kan ligeledes efterfølgende komme forbi Punkt 1 Kalundborg og ombytte sine billetter fra 2020 festivalen. 

Der vil i nær fremtid blive annonceret pris ud på de nye weekendbilletter for 2021 festivalen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0