AnnonceLuk annonce
Har fået hovedrollen som Pippi

07-01-2019

14-årige  Olympia Engsvang Nielsen, Kalundborg, skal spille hovedrollen som den stærke, fregnede pige Pippi, med den krøllede hjerne og ren ’girlpower. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Olympia Engsvang Nielsen, Kalundborg, er blevet tildelt hovedrollen som Pippi når Kalundborg Amatør Teater, KAT, til sommer opfører musicalen Pippi i Gryden på Møllebakken.

Rigtigt mange børn og voksne var lørdag mødt op på Rynkevangskolen for at være med i den store audition, hvor rollerne til sommerens musical ’Pippi’ skulle fordeles.

Efter at de mange interesserede gennem det meste af lørdagen, havde sunget, læst replikker op og danset, har Klaus Ødegaard og Nanna Holm Hemmingsen, som er instruktører på stykket, nu sat navne på de mange roller til stykket.

14-årige Olympia Engsvang Nielsen, Kalundborg, skal spille hovedrollen som den stærke, fregnede pige Pippi, med den krøllede hjerne og ren ’girlpower.

Olympia Engsvang Nielsens far, Jesper Engsvang Nielsen, skal også spille far i musicallen, som Kaptain Langstrømpe.

Tommy og Annika skal spilles af Aske Rydahl og Alma Ødegaard, mens de to, til tider lidt klodsede betjente Kling og Klang, spilles af Nils-Jørn Mathiasen og Jes Lauritsen.

Henholdsvis Jens Hansen og Mikkel Skipper har fået rollerne som vaneforbryderne Blom og Dunder-Karlsson.

Inge Lise Nielsen er tildelt rollen som frøken Pryssellius, måske bedre kendt som Prusilusken.

Karoline Larsen skal spille rollen som Marianne, mens Lea Sørensen er fru Granberg. Anne Rydahl er lærerinden, Gregor Martinetz er cirkusdirektøren, Alberte S. Jensen er Carmencita, og Anders Nielsen skal spille Stærke Adolf.

Tanterne spilles Tina Strø, Charlotte Hansen og Nina Christiansen, aben Hr. Nelson spilles af Ida Marie Krøyer, og Rune Nielsen er cirkusartist.

Ud over de nævnte roller medvirker et stort antal børn og voksne som henholdsvis skolebørn, cirkuspublikum, sørøvere og ensamble.

Se også - Billedserie: Stor interesse for at spille PippiFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0