AnnonceLuk annonce
Hund eftersøges

26-02-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Birgitte Sørensen har efterlyst sin hund, da hun desværre er løbet hjemmefra i går. Hunden er en gadehund, der netop er kommet til Birgitte Sørensen fra Bulgarien, og har derfor kun været hos hende i et døgns tid.

Omkring middagstid i går, mandag, løb Birgitte Sørensens hund hjemmefra. Den blev bange, og stak af. Der er tale om en gadehund, der netop er kommet for at bo hos Birgitte Sørensen fra Bulgarien.

”Vi bor i Bjerge By, og den løb herfra i går omkring kl. 11.30, fordi den desværre blev bange for lyden af en motorsav. Den er sidst set i Svallerup i går,” fortæller Birgitte Sørensen.

Hunden lystrer muligvis på navnet 'Maja'. Hun er halvandet år, og har et rødt halsbånd med adresse og telefonnummer på. Da det er en gadehund, er hun meget sky, og ligeledes også meget svær at komme til. Hun har kun været hos familien i Bjerge i godt 24 timer, og kender derfor ikke området så godt. 

”Hun bliver nok svær at fange. Det er nok bedst bare at ringe, så snart man spotter hende. Dog må hun være sulten, så måske man kan lokke hende til med noget mad,” siger Birgitte Sørensen.

Får man øje på hunden, kontakt da venligst Birgitte Sørensen på mobil nr. 21294376.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0