AnnonceLuk annonce
Har du nogle brikker at flytte rundt med?

20-09-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Hvis man har nogle brikker at flytte rundt med, skal man måske overveje at komme forbi Ubby Bibliotek til spildag lørdag den 12. oktober.

Hvis man er en rigtig spillefugl, eller har lyst til ny inspiration, når familien skal hive brætspillene frem, så kunne det måske være en idé at møde op på Ubby Bibliotek, når dørene for femte gang åbnes til spildag under titlen "Byg bro med brikker". 

Lørdag den 12. oktober kl. 10 -13 inviteres alle interesserede til spildag med både kendte og nye spil på Ubby Bibliotek. Dagen henvender sig primært til børn fra 8 år, og voksne, der gerne vil have en hyggelig formiddag. Undervejs er der tag selv-buffet med saft og juice, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Der afsluttes med pizza.

Peter Michaelsen, lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster, giver korte oplæg, og sætter alle i gang med at prøve spillene. Man bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider dit repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter. 

Det er femte gang, der er brætspilsdag på Ubby Bibliotek. Også denne gang er det arrangeret af Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker. 

Det er gratis at deltage, men da der er begrænset plads, skal man tilmelde sig via kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0