AnnonceLuk annonce
Har du nogensinde set et rådyr med løbesko på?

05-09-2019

Som vanligt er der start og mål på Mineslund på Asnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asnæs-halvøen får torsdag den 12. september besøg af et par hundrede friske løbere til Mineslund Økoløb, som for 11. gang afvikles af 5 Tårns Motion.

Har du nogensinde set et rådyr med løbesko på? Nej vel. Rådyr bruger ikke løbesko.

Men du kan endnu engang løbe en tur ved Mineslund Økoløb og være heldig at der står et eller flere rådyr i skovbrynet og betragter dig, når du løber forbi enten på 6 km eller 11 km ruten på den smukke Asnæs-halvø torsdag i næste uge, d. 12. september.

Turen starter ved Mineslund og går mod Asnæsspidsen til forskoven, hvor der hurtigt drejes ind på skovstierne og ned til Kalundborg Fjord, inden turen går over på den modsatte side af vejen, igennem skoven og ned til stranden, hvor der både er udsigt til Storebæltsbroen og mange gange til nysgerrige rådyr, som formentlig ikke er imponeret af de tobenede løbere der farer forbi hele tiden.

Markerne ved Mineslund er høstet og der er plads til mange løbsdeltageres biler på de ekstra parkeringspladser på stubmarken overfor Mineslund.

Igen i år er det Meny-slagteren der står for luksus”meny’en” efter løbet.

I år serveres der gourmetburger med sousvide oksebryst i skiver. Sidste år var burgerne fantastisk gode og slagtermester Jonas fra Meny lover dem endnu bedre i år. Så når grillen bliver tændt, er det ikke kun løberne, der løber. Det kommer mundvandet også til. Og der er nok til at de medfølgende heppere også kan sikre sig aftensmaden til den sædvanlige fornuftige pris.

5 Tårns Motions næstformand, Kenneth skyder løbet i gang kl. 18, og så er det ellers i løb eller gang ud på 1 eller to løbsrunder, der fører både gennem den flotte efterårsskov og langs vandet med forhåbentlig endnu engang en flot udsigt til Storebæltsbroen og en flot solnedgang.

Tilmeldingen foregår on-line på www.5taarnsmotion.dk i dagene inden løbet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0