AnnonceLuk annonce
Har du en meget fuld ven?

28-11-2019

Peter Holm Jørgensen fra Midt- og Vestsjællands Politi sammen med en flok unge der lige fik en 'hilsen' fra politiet mens de ventede på at komme med toget. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet deler hver dag året rundt masser af hilsner ud til borgerne, normalt i form af en bøde, men torsdag blev der delt ud af postkort med gode råd.

Politiet har lige sat gang i en oplysningskampagne med budskabet om at skærpe borgernes opmærksomhed på egen og venners vegne når man er til julefrokost.

Politiet har fået fremstillet et postkort hvor de med et glimt i øjet forklarer, hvordan og hvornår man kan hjælpe vennerne, så de ikke havner i politiets eller myndighedernes systemer efter en våd aften.

Områdebetjent Peter Holm Jørgensen fra lokalpolitiet i Kalundborg var torsdag morgen stået tidligt op for at møde borgerne på Kalundborg Station. Her blev der delt masser af de nye kort ud, og han fik en snak med flere, om det med at tage sig af hinanden inden det går galt, hvis man har indtaget for meget spiritus.

Desværre oplever politiet at ganske almindelige mennesker må overnatte i detentionen, mens andre må på skadestuen og i enkelte tilfælde ender en ellers festlig julefrokost med et rigtig tragisk udfald. Med de nye gode råd håber politiet at man tager sig mere af hinanden inden det går helt galt.

Politiet opfordrer: Pas på dig selv og vennerne

Politiets uddeling af postkort vil ske efter følgende plan i Kalundborg Kommune.

Torsdag 28. november 2019 

• Ubby/Jerslev kl. 18.30 - 20.30

Fredag 29. november 2019 kl. 18.00-20.00 

• Kalundborg (Kordilgade) Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0