AnnonceLuk annonce
Hans Frederiksen bliver til Bin2Bil

16-04-2021

Tom og Hans Frederiksen foran forretningen i Kalundborg, som nu skifter navn til Bin2Bil. Privatfoto

Den 1. maj 2021 er det fem år siden, Bin2Bil overtog Hans Frederiksen A/S og Hyundai i Kalundborg. De to Kalundborg-forretninger blev samlet under navnet Hans Frederiksen på den velkendte adresse i Elmegade 31.

På femårs-dagen for overtagelsen, vil kunderne fremover blive mødt af et ”velkommen til Bin2Bil”, når de kontakter Hans Frederiksen i Kalundborg – afdelingen skifter nemlig navn til Bin2Bil – og bliver samtidig en vigtig brik i Bin2Bils planer for udviklingen af såvel privat- som erhvervssalget og -servicen i Nord- og Vestsjælland.

Direktør Tom Frederiksen forklarer: ”Det er i år 20 år siden firmaet Bin2Bil blev stiftet. Dengang var vores adresse i Holbæk midtby. Jeg har i de sidste 27 år også været medejer af min fars, Hans Frederiksens, livsværk i Kalundborg - Hans Frederiksen Automobiler. Med udflytningen til det nye bilhus i Holbæk i 2014 og opførelsen af bilhuset i Slagelse, der åbnede i maj 2020, har det ligget i kortene, at Kalundborg på et tidspunkt skulle ind under samme paraply. Og 1. maj i år bliver det altså en realitet”.

Kunderne i Kalundborg-afdelingen kommer ikke til at mærke de store forandringer i forbindelse med navneskiftet. Det bliver således præcis de samme ansigter man bliver mødt af – ligesom service- og reparationspriserne forbliver uændrede. Det er fortsat forretningschef, Mathias Lykke, som har det daglige ansvar for forretningen i Kalundborg.

 ”Det eneste vores trofaste Kalundborg-kunder kommer til at opleve af ændringer er nye visitkort, nye skjorter og et nyt navn på facaden.”, siger Tom Frederiksen med et smil – og fortsætter: ”Faktisk vil vores kunder med en serviceaftale kunne drage nytte af, frit at vælge afdeling for service eller reparation, dér hvor mærket er repræsenteret.”.

Facade m.m. i Kalundborg bliver skiftet i løbet af 2021.

Hans Frederiksen – som i dag nyder sin tilværelse som pensionist, men som ofte kigger forbi forretningen – er glad for, at forretningen drives videre af hans søn – Tom Frederiksen - i tæt samarbejde med personalet i Kalundborg, hvor mange også har en årelang anciennitet – og dermed et dybdegående og grundlæggende kendskab til mærkerne – Ford, Hyundai, Renault og Dacia.

Tiderne går mod en konsolidering i branchen, og det er vigtigt at omkostningerne bæres af flere forretninger, for at der fortsat vil kunne være bilforretninger på Vestsjælland. Således er administration, marketing m.v. samlet i Bin2Bil’s afdeling i Holbæk – for alle 3 byer.

Med Hans Frederiksen inde under Bin2Bil-paraplyen beskæftiger Bin2Bil i alt 140 medarbejdere og sælger 3.000 biler om året.

Juridisk blev Hans Frederiksen A/S fusioneret ind i Bin2Bil A/S pr. 01.01.2020, så juraen har været på plads i godt et år.

"Vi håber, at alle kunder vil tage godt imod navneskiftet, men som det ser ud lige nu, kommer vi jo ikke til at kunne fejre det med stort Åbent Hus eller lignende grundet restriktionerne med Covid-19, men vi vil alligevel komme med nogle tilbud i forbindelse med navneskiftet, så hold godt øje med medierne," siger Tom Frederiksen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0