AnnonceLuk annonce
Åbent Hus med ny spændende Hybrid bil

31-01-2017

Salgsansvarlig Brian D. Holse, klar til at vise kunderne den nye Hyundai Hybridbil i weekenden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Så er der her - den prisvindende og banebrydende Hyundai IONIQ. Modellen sætter nye standarder i den grønne bilklasse særligt hvad angår pris, kvalitet og alsidighed, og dermed kan den blive bilen, der for alvor får danskerne til at overveje at skifte benzin- eller dieselbilen ud med hybridbil. For en ny undersøgelse viser, at muligheden for grøn kørsel trækker i danskerne, og nu kan man selv prøve, om det er vejen frem. Første mulighed er til Åbent Hus hos Hans Frederiksen A/S - Hyundai Kalundborg i weekenden 4. og 5. februar.

El- og hybridbilerne er på vej frem over det meste af verden, og vi danskere er også så småt ved at tage dem til os. Undersøgelse viser at omtrent hver tredje dansker overvejer muligheden for grøn kørsel, men at prisen hidtil har været en bremseklods for at indfri drømmen.

I den kommende weekend 4. og 5. februar inviterer Hans Frederiksen A/S til Åbent Hus i såvel Hyundai afdelingen på Slagelsevej 2-4, og i Renault afdelingen i Elmegade 31, begge dage fra klokken 11-16.

En sikker vinder

Den nye Hyundai Hybrid bil, IONIQ, kan opleves den kommende weekend, bilen leveres med en lang række af sikkerhedsudstyr, bl.a., nødbremsesystem, vognbaneassistent, blindvinkelsensor og adaptiv fartkontrol er blot nogle af de sikkerhedsfeatures, man finder i IONIQ, og som har sikret bilen en status som en af de mest sikre i sin klasse med det højeste antal stjerner hos den uafhængige testorganisation, Euro NCAP. IONIQ har da også tiltrukket sig opmærksomhed ved kåringen af Årets Bil i Danmark i 2017, hvor bilen fik motorjournalisternes ærespris for at give el- og hybridbilismen et venligt skub fremad.

En af de unikke ting ved IONIQ er dens alsidighed, da den udover hybridversionen også kommer som ren elbil og senere som plug-in hybrid. Elbilen kommer til Danmark i løbet af foråret, mens plug-in hybriden kommer til sommer. Uanset udgave leveres IONIQ naturligvis med Hyundais velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning.

Mest spændende familiebil nogensinde

Weekenden byder også på Åbent Hus på to Renault modeller, Scenic og Grand Scenic, som opgraderer familiebilen til et nyt niveau, med sikkerhed i højsædet og plads til alle, innovative opbevaringsløsninger og fleksibel indretning. Samtidig har den et yderst elegant og dynamisk design. Med den nyeste teknologi inden for både sikkerhed og multimedier opfylder Scenic alle sider af den moderne families behov. Der er mulighed for at opleve begge modeller både lørdag og søndag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0