AnnonceLuk annonce
Handlede lokalt og vandt 10.000 kroner

20-12-2019

Berit Andersen, Kalundborg, blev fredag eftermiddag trukket som vinder. Fra venstre er det Klaus Koksby Hansen, Sparekassen Sjælland-Fyn, Frank Stenholm Larsen, Danske Bank, Michael Møller, Jyske Bank, Maria S. G. Andersen, Arbejdernes Landsbank samt Heidi Sørensen, Nordea. Thomas Levi Nielsen fra Dragsholm Sparekasse havde ikke mulighed for at deltage. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Berit Andersen, Kalundborg blev den heldige vinder af 10.000 kr. i en konkurrence som Vores Kalundborg har afviklet sammen med byens pengeinstitutter.

Når kunderne har julehandlet lokalt i butikker som er med i Vores Kalundborg, har der været en chance for at vinde hele 10.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skulle kunderne udfylde en kupon med navn og telefonnummer, i en af de forretninger som er med i Vores Kalundborg, og fredag eftermiddag blev vinderen så trukket. Den heldige blev Berit Andersen, Kalundborg, som havde handlet i Skoringen og udfyldt sin kupon der.

Den heldige vinder har fået besked.

Det er byens seks pengeinstitutter, Jyske Bank, Nordea, Sparekassen Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Dragsholm Sparekasse og Danske Bank, der har sponseret et gavekort til Vores Kalundborg på 10.000 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0