AnnonceLuk annonce
Han hader brusebad og broccoli

03-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kaundborg.dk

Den 15. september kommer selveste Onkel Reje til Kalundborg, hvor han giver koncert sammen med sit heavyband på Musisk Skole.

Onkel Rejes musikselskab Kloak Records meddeler, at Onkel Reje lige nu har lukket sig inde for at øve frem mod koncerten den 15. september.  ”Han øver sig 25 timer om dagen, og han har hverken sovet eller børstet tænder i flere dage,” lyder det fra musikselskabet.

Arrangørerne glæder sig, og er sikre på, at det bliver en fest: Vi kan ikke love røgbomber, fontæner og ild, der sprutter. Og hverken bandet Kranieknuserne eller Kong Guitarlir fra Ramasjang dukker op – og da slet ikke heavyguden Lemmy. Men vi tør godt love et Mega Heavy Show med Onkel Reje og verdens fedeste heavyguitar,” fortæller arrangøren bag Onkel Rejes Heavyshow på Musisk Skole, Søren Vind.

Selfie med Onkel Reje

Onkel Reje selv glæder sig også, og han har tid til selfie efter koncerten.

”Jeg ved godt, at jeg ikke ser særlig godt ud, og at jeg lugter temmelig grimt, men hvis nogen vil tage en selfie med mig efter koncerten, så bliver jeg rigtig glad,” siger Onkel Reje.

Onkel Reje er en af de mest populære figurer på DRs Ramasjang, men han deler vandene. Nogle synes, at han er plat og opfordrer til dårlig opførsel. Det siges, at nogle børn ikke vil i bad, fordi Onkel Reje heller aldrig vasker sig. Andre er vilde med figuren og synes, den er skøn og befriende, og kalundborgenserne plejer i hvert fald at være ret vilde med Onkel Reje.

Billetsalget på kalundborgbib.dk er begyndt. Der er et begrænset antal billetter.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
14156