AnnonceLuk annonce
Halloween stemning i Kalundborg

24-10-2020

De to vindere af græskar konkurrencen, Felix på fire år (th) og Victor på otte år, sammen med Nikolaj Andersen fra Meny Kalundborg, Ditte Julie Rosendahl-Kaa fra Gliimt og Emmelie Knudsen fra Thranes Legetøj (th). Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag afholdte Vores Kalundborg en konkurrence for børn, hvor de skulle skære de mest kreative græskar. Meny Kalundborg donerede 100 græskar til eventen, hvor mange børn kiggede forbi Solskinspladsen lørdag formiddag for at skære fine og ikke mindst uhyggelige græskar.

Vores Kalundborg satte lørdag gang i halloween-stemningen i midtbyen, hvor børn mellem 3 og 12 år kunne komme forbi på Solskinspladsen for at skære græskar. Alle COVID-19 restriktioner blev selvfølgelig overholdt.

"Det har været rigtig hyggeligt at stå og skære græskar sammen med børnene. Mange børn skar græskar, og vi har ikke mange af de 100 græskar tilbage. Mange voksne syntes også, at det gav en rigtig god stemning i gågaden, at vi stod der, så det var jo dejligt," fortæller Ditte Julie Rosendahl-Kaa fra Gliimt.  

De Grønne Pigespejdere hjalp børnene med at være kreative med deres græskar, ligeledes var der værktøj at låne. Meny Kalundborg har doneret 100 græskar til eventen, og de udskårne græskar vil efterfølgende blive udstillet i Kordilgade, hvis man da ikke har valgt at tage kunstværket med hjem, for at skabe lidt Halloween stemning i gågaden.

Lørdag eftermiddag blev de mest kreative græskar tildelt præmie. Gaverne var sponseret af børnetøjbutikken Gliimt og Thranes Legetøj i Kordilgade, og det var ligeledes de to butikker, der stod bag dommerpanelet. De valgte to flotte udskårne græskar, og overrakte hver vinder to gavekort lørdag eftermiddag ude foran Meny Kalundborg. Det var Victor på otte år og Felix på fire år, der begge vandt gavekort til både Gliimt og Thranes Legetøj.

De Grønne Pigespejdere holder i øvrigt til på Klosterparkvej 53 i Kalundborg, hvis man skulle have lyst til at være med. Evt. spørgsmål om De Grønne Pigespejdere kan rettes til Betina Daugaard på tlf.nr. 5189 6073.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0