AnnonceLuk annonce
Hædret med Kalundborg Butikspris

19-01-2017

Fra Venstre, Gitte Friis, Mikkel Green, Kirsten Tølbøll og Lonnie Bjørklund. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Profil Optik i Kordilgade, Kalundborg, er blevet hædret med ’Kalundborg Butikspris’, som er en halvårlig pris, der uddeles til butikker, der har været indstillet via Handelsstandsforeningens initiativ ’Månedens Butik’.

Kunderne har indstillet Profil Optik i Kalundborg til Kalundborg Butikspris, på grund af deres gode service, og på det flotte diplom som butikken har modtaget står der bl.a., Servicen er i top, og fokus er på den enkelte kunde – Går ikke på kompromis – Gode til at vejlede og udfordrer gerne kunderne til at vælge den rigtige løsning – Kunden er aldrig til ulejlighed.

”Det er fantastisk, man bliver da mega glad, jeg er meget meget stolt, jeg synes jo det er fantastisk at kunderne skriver sådan om os”, siger Lonnie Bjørklund, butikschef i Profil Optik Kalundborg.

Profil Optik Kalundborg blev i oktober måned kåret som månedens butik,

Kalundborg Butikspris uddeles to gange årligt til den butik i Kalundborg, der giver en ekstraordinær god service og kundebetjening, med fokus på kundeoplevelsen. Tidligere har bl.a. Punkt1 og Meny modtaget prisen.

Kalundborg Butikspris er indstiftet af Danske Bank i samarbejde med Kalundborg Handelstandsforening. Med prisen følger et gavekort på 3000 kr. til Kino Den Blå Engel.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0