AnnonceLuk annonce
Hårdt arbejde gav 152.000 kroner

15-12-2018

I dag cyklede otte ryttere 152.000 kr. ind på deres spinningcykler på Solskinspladsen i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag cyklede otte ryttere 152.000 kr. ind til ungdomsarbejdet i KGB.

På Solskinspladsen i Kalundborg var der i formiddag stillet otte spinning cykler op, idet syv friske mænd og en enkelt kvinde havde meldt sig til at cykle Tour de KGB for at samle penge ind til netop KGB. Det var 15. gang, at Tour de KGB fandt sted, og de otte ryttere havde tilsammen samlet 70 sponsorater. Sponsorer, der hver betalte 50 kr. pr. kørt kilometer - dog max 2.000 kr., hvilket altså er 40 kilometer pr. mand. Dog blev der samlet i alt 152.000 kr. ind, så enkelte har betalt lidt mere.

Steen Huusom, der er bestyrelsesmedlem i KGB Erhvervsklub, var den første til at runde de 40 km. Udover Steen Huusom cyklede også Steen Jensen fra Punkt 1, Lars Bo Kristensen fra SMJ Revision, der i øvrigt cyklede længst – hele 57,5 km. blev det til. Derudover cyklede Anne Bryde fra Sjællandske Medier, Johnny Elmelund fra Vin Til Maden, Arne Laursen fra Multi-Tech, Ejnar Fast fra KGB og Michael Skovgaard Rasmussen fra Meny.

Michael Skovgaard Rasmussen var den eneste debutant i løbet, og han måtte da også af cyklen efter godt 20 min., men han havde sikret sig, og havde på forhånd aftalt med Frederik Jørgensen og Christian Lind, at de hver cyklede 20 min., hvis det blev nødvendigt.

Fadøl til det cyklende folk

Davut Yilmaz, der ejer Cafe La Viva i Kalundborg, var fobi med en stor fadøl til de stakkels ryttere, der var friske og tog imod, alt imens de trådte i pedalerne.

Kjeld Christensen fra Sparekassen Sjælland-Fyn speakede, mens de otte ryttere cyklede, og han fik fortalt de mange tilskuere lidt om, hvad det hele gik ud på.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0