AnnonceLuk annonce
Hård løvfaldstur til Røsnæs

23-10-2016

Kalundborg Cykle Club på Løvfaldstur til Røsnæs Fyr.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen i år samledes Kalundborg Cykle Club ved Røsnæs Fyr efter en hård løvfaldstur - dog viste vejret sig fra sin relative gode side, og der var ingen regn til de mange cykelryttere.

For at markere vintersæsonen i Kalundborg Cykle Club, var der i dag arrangeret løvfaldstur på mountainbike til Røsnæs Fyr og tilbage til Kalundborg by igen.

Cykelrytterne kørte i skov, på markvej og på strand - igennem vand og pladder, hvilket betød, at det var 60 lidt trætte, men meget glade cykelryttere, der spiste kage ved Røsnæs Fyr kl. 12 i dag, som frivillige fra Røsnæs Udvikling og Beboerforening stod klar med.

Turen er vel efterhånden blevet en tradition, men vi troede faktisk ikke, at vi ville blive så mange i år, som tilfældet er, men det er vi jo bare glade for,” siger Eske Glad, der sammen med Per Damgaard har arrangeret turen.

De mange cykelryttere var delt op i tre hold, der kørte henholdsvis ’motionstempo’ 30-40 km, ’safaritempo’ 65 km og ’løbstempo’ sport-elite plus 100 km.

"Vi kommer nok op på omkring 130 km, inden vi er hjemme. Vi har været på Asnæs, i Kærby, Rørby, Tømmerup, Illerup Sand, Vollerup og så ellers mod Røsnæs. Nu tager vi sydsiden hjemad, mens nogle dog tager landevejen i stedet,” siger Eske Glad.

Turen bliver afviklet på den sidste åbningsdag for Caféen på Røsnæs Fyr - sidste søndag i skolernes efterårsferie. Traditionen tro, cyklede de tre hold af sted fra Fri Bikeshop i Kalundborg på tre forskellige tidspunkter i morges – nemlig kl. 8 kl. 9 og kl. 9.30.

”Holdene kører forskellig fart og distance. Så selv om der er stor forskel på de hurtigste, og den som bare tager det som en hyggetur, passer det med at alle mødes på ved Røsnæs Fyr kl. 12., hvor der vil blive serveret kaffe og kage til alle som har deltaget i turen,” siger Eske Glad.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0